Vichy Dermablend 3D Correction SPF25 Fond de ten pentru femei 30 ml Nuanţă 15 Opal

Produsele de îngrijire a feței și a corpului mărcii  Vichy  aduc multe efecte benefice ale apei termale Vichy. Cosmeticele Vichy  s-au născut în Franța în 1931. De atunci,  laboratoarele Vichy  lucrează în strânsă colaborare cu sectoarele medicale și de cercetare pentru a oferi femeilor produse sigure și eficiente pentru pielea sensibilă și încearcă să înțeleagăi mai bine pielea ca un organ vital. As ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Vichy Dermablend 3D Correction SPF25 Fond de ten pentru femei 30 ml Nuanţă 15 Opal

Produsele de îngrijire a feței și a corpului mărcii Vichy aduc multe efecte benefice ale apei termale Vichy.

Cosmeticele Vichy s-au născut în Franța în 1931. De atunci, laboratoarele Vichy lucrează în strânsă colaborare cu sectoarele medicale și de cercetare pentru a oferi femeilor produse sigure și eficiente pentru pielea sensibilă și încearcă să înțeleagăi mai bine pielea ca un organ vital. Astăzi, Vichy este brandul principal de dermo-cosmetice și unul dintre primele zece mărci ale grupului francez L’Oréal. Produsele cosmetice Vichy sunt fabricate cu respectarea unei hărți etice foarte stricte care garantează calitatea și eficacitatea produselor de înfrumusețare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vichy Dermablend 3D Correction SPF25 Fond de ten pentru femei 30 ml Nuanţă 15 Opal de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vichy Dermablend 3D Correction SPF25 Fond de ten pentru femei 30 ml Nuanţă 15 Opal sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.