Viadrus Centrala termica pe lemne din fonta cu gazeificare U22 Economy 41 KW

Principalele avantaje: - durata lungă de viaţă a schimbătorului de căldură din fontă - grătar fix răcit cu apă - randamentul maxim crescut (până la 91%) => economie de combustibil fata de U22 clasic - soluţie originală a camerei de combustie „ViaBurnTM” - brevetata - garantie de 10 ani pe corpul cazanului din fonta; - combustibil lemn - clasa A+, umiditatea combustibilului max. 20 % putere calorică: 14 – 18 MJ. kg- - functionare ecologica –indeplineste clasa de e ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Viadrus Centrala termica pe lemne din fonta cu gazeificare U22 Economy 41 KW

Principalele avantaje: - durata lungă de viaţă a schimbătorului de căldură din fontă - grătar fix răcit cu apă - randamentul maxim crescut (până la 91%) => economie de combustibil fata de U22 clasic - soluţie originală a camerei de combustie „ViaBurnTM” - brevetata - garantie de 10 ani pe corpul cazanului din fonta; - combustibil lemn - clasa A+, umiditatea combustibilului max. 20 % putere calorică: 14 – 18 MJ. kg- - functionare ecologica –indeplineste clasa de emisie 5 potrivit ČSN EN 303-5, conditiile „Ecodesign“ si conditiile severe ale standardului german privind emisiile BImSchV Stufe 2; - pentru functionare nu este necesara energie electrica - posibilitate de functionare independenta de energie electrica (fara evacuarea fortata a gazelor de ardere si fara pompa de circulatie, cu exceptia sistemelor cu rezervor de acumulare);- solicitari scazute de tiraj de cos si incalzire rapida a cailor de gaze de ardere;- consumul redus de combustibil (cu pana la 50%) in comparatie cu cazane cu ardere clasica;- serie completa de puteri termice de 16-21-25-30-34-38-41 kW;- posibilitate de echipare cu arzatorul pentru peleti –functionare duala;- montare, deservire si intretinere simpla - flanse cu filet pentru o montare simpla;- structura verificata in timp;- tehnologie de productie sofisticata, pe linii de productie automatizate, cu o calitate a procesului de productie constanta si verificata (ISO 9001, ISO 14 001). Soluţia tehnică nouă de reglare a sistemului de combustie ViaBurnTM, asigură circulaţia aerului de combustie preîncălzit în baza depresiunii formate de coş şi prin urmare permite o ardere mai curată şi economică. Datorită sistemului brevetat de circulaţie a aerului de ardere, cazanele U22 Economy îndeplinesc cele mai noi regulamente de emisie a UE. Camera de ardere cu mantaua dublă din fontă şi cu înzidire refractară este proiectată în aşa fel ca să reziste la temperaturi foarte mari de funcţionare. Construcţia specială a căilor de ardere ale cazanului din fontă favorizeaza atingerea unei eficiente termice de până la 91%.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viadrus Centrala termica pe lemne din fonta cu gazeificare U22 Economy 41 KW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viadrus Centrala termica pe lemne din fonta cu gazeificare U22 Economy 41 KW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.