Versa Suport pentru pahar - Vivid Terrazzo

9,60 lei (1 magazin)
Atunci cand doresti sa imbogatesti decorul mesei tale si sa adaugi o nota subtila de eleganta si unicitate, acest suport pentru pahar este accesoriul perfect si totodata practic. Cu suportul Vivid Terrazzo vei proteja orice suprafata de umezeala.Produsele brandului Versa sunt intr-o constanta dezvoltare. Acestia ofera o gama larga de obiecte decorative pentru casa si vesela de foarte buna calitate potrivita in orice bucatarie. ...

Descriere


Versa Suport pentru pahar - Vivid Terrazzo

Atunci cand doresti sa imbogatesti decorul mesei tale si sa adaugi o nota subtila de eleganta si unicitate, acest suport pentru pahar este accesoriul perfect si totodata practic. Cu suportul Vivid Terrazzo vei proteja orice suprafata de umezeala.Produsele brandului Versa sunt intr-o constanta dezvoltare. Acestia ofera o gama larga de obiecte decorative pentru casa si vesela de foarte buna calitate potrivita in orice bucatarie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Versa Suport pentru pahar - Vivid Terrazzo de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Versa Suport pentru pahar - Vivid Terrazzo sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.