Versa Clepsidra - Cloth of Sand 30'

109.00 lei
(1 magazin)
Aceasta clepsidra nu este doar un instrument de masurat timpul, este cea care ne arata zi de zi cate secunde am zambit, cate clipe am petrecut impreuna cu cei dragi si cate minute am visat la tot ce ne dorim.Clepsidra este alcatuita din doua incinte de sticla, una deasupra celeilalte, conectate printr-un tub fin. Una din incinte este umpluta cu nisip, acesta scurgandu-se in cea de-a doua incinta, cu o viteza relativ constanta. Dupa ce incinta s-a golit, clepsidra trebuie intoarsa, pent ...

Descriere


Versa Clepsidra - Cloth of Sand 30'

Aceasta clepsidra nu este doar un instrument de masurat timpul, este cea care ne arata zi de zi cate secunde am zambit, cate clipe am petrecut impreuna cu cei dragi si cate minute am visat la tot ce ne dorim.Clepsidra este alcatuita din doua incinte de sticla, una deasupra celeilalte, conectate printr-un tub fin. Una din incinte este umpluta cu nisip, acesta scurgandu-se in cea de-a doua incinta, cu o viteza relativ constanta. Dupa ce incinta s-a golit, clepsidra trebuie intoarsa, pentru a masura o alta perioada de timp. Prima clepsidra a fost remarcata intr-o pictura a celebrului pictor Ambrogio Lorenzetti din 1328.Produsele brandului Versa sunt intr-o constanta dezvoltare. Acestia ofera o gama larga de obiecte decorative pentru casa si vesela de foarte buna calitate potrivita in orice bucatarie.Timp de masurare: 30 de minute.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Versa Clepsidra - Cloth of Sand 30' de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Versa Clepsidra - Cloth of Sand 30' sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.