Veriga Lanturi auto NORDKAPP 305 (7mm)

1.106,08 lei (1 magazin)
Caracteristici: -Pot fi utilizate de asemenea si pentru rotile remorcii. -Dimensiunea sectiunii zalei este de 7 mm sau 8 mm. -Suprafata de rulare de tip transversal, cu zale rasucite si elemente sudate, care previn deraparea. -Confectionate din aliaj de otel special, supus unui tratament de calire de inalta calitate, pentru siguranta sporita pe zapada si gheata. -instructiunile clare si setul de manusi incluse permit o instalare rapida, fara a va murdari. Mod de impachetare: c ...

Descriere


Veriga Lanturi auto NORDKAPP 305 (7mm)

Caracteristici:

-Pot fi utilizate de asemenea si pentru rotile remorcii.

-Dimensiunea sectiunii zalei este de 7 mm sau 8 mm.

-Suprafata de rulare de tip transversal, cu zale rasucite si elemente sudate, care previn deraparea.

-Confectionate din aliaj de otel special, supus unui tratament de calire de inalta calitate, pentru siguranta sporita pe zapada si gheata.

-instructiunile clare si setul de manusi incluse permit o instalare rapida, fara a va murdari.

Mod de impachetare: cate un lant sau un set de 2 buc. (in functie de dimensiune), intr-un saculet confectionat din material rezistent.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Veriga Lanturi auto NORDKAPP 305 (7mm) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Veriga Lanturi auto NORDKAPP 305 (7mm) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.