Veriga Lanturi auto ARKTIK AS 20 (4.5mm)

596.42 lei (1 magazin)
Caracteristici: -Aprobate in conformitate cu standardul ON V5119. -Dimensiunea sectiunii zalei este de 4.5 mm, 5.5mm, 7.0 mm sau 8.0 mm. -Suprafata de rulare in forma romboidala. -Zale cu profil D, confectionate din aliaj de otel special, supus unui tratament de calire de inalta calitate, pentru siguranta sporita pe zapada si gheata. -Ranforsate cu zale suplimentare cu profil D, pentru mai buna aderenta si longevitate. -instructiunile clare si setul de manusi incluse permit o ...

Descriere


Veriga Lanturi auto ARKTIK AS 20 (4.5mm)

Caracteristici:

-Aprobate in conformitate cu standardul ON V5119.

-Dimensiunea sectiunii zalei este de 4.5 mm, 5.5mm, 7.0 mm sau 8.0 mm.

-Suprafata de rulare in forma romboidala.

-Zale cu profil D, confectionate din aliaj de otel special, supus unui tratament de calire de inalta calitate, pentru siguranta sporita pe zapada si gheata.

-Ranforsate cu zale suplimentare cu profil D, pentru mai buna aderenta si longevitate.

-instructiunile clare si setul de manusi incluse permit o instalare rapida, fara a va murdari.

Mod de impachetare: cate un lant sau un set de 2 buc. (in functie de dimensiune), intr-un saculet confectionat din material rezistent.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Veriga Lanturi auto ARKTIK AS 20 (4.5mm) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Veriga Lanturi auto ARKTIK AS 20 (4.5mm) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.