Venus DSH Clips nivelare placi ceramice, rost 2mm, 100buc 489211

27.00 lei (1 magazin)
Clips nivelare placi ceramice, rost 2mm,100buc, DSH, 489211 Specificatii clips nivelare: Sunt fabricate din material plastic si se comercializeaza la pungi de 100 bucati Clipsul fand este ideal pentru toate tipurile de placi ceramice sau piatra naturala. Rolul acestuia este acela de a alinia suprafetele cu grosimi diferite. Se utilizeaza pentru placi ceramice de pana la 12 mm grosime. Se recomanda utilizarea distantierelor in cazul rosturilor mai late. Instructiuni de utiliza ...

Descriere


Venus DSH Clips nivelare placi ceramice, rost 2mm, 100buc 489211

Clips nivelare placi ceramice, rost 2mm,100buc, DSH, 489211
Specificatii clips nivelare:

Sunt fabricate din material plastic si se comercializeaza la pungi de 100 bucati
Clipsul fand este ideal pentru toate tipurile de placi ceramice sau piatra naturala. Rolul acestuia este acela de a alinia suprafetele cu grosimi diferite.
Se utilizeaza pentru placi ceramice de pana la 12 mm grosime. Se recomanda utilizarea distantierelor in cazul rosturilor mai late.

Instructiuni de utilizare:

se pregateste suprafata pentru aplicarea placilor ceramice;
in functie de modelul de placare ales, se monteaza intre placi cate un clips;
se preseaza randul 1 de placi ceramice pe adeziv, ulterior celelalte randuri;
dupa ce clipsul a fost instalat intre placi, se introduce pana zimtata refolosibila in orificiul cu care este prevazut clipsul, cu partea zimtata in sus, asigurand astfel o aliniere plana perfecta;
dupa 24 de ore de la montare, se rupe partea de sus a clipsurilor prin lovire in plan longitudinal. (este gresit a se lovi transversal!)
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Venus DSH Clips nivelare placi ceramice, rost 2mm, 100buc 489211 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Venus DSH Clips nivelare placi ceramice, rost 2mm, 100buc 489211 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.