Venus DSH Ciocan lacatus, maner lemn 010378

de la 48.83 lei (2 magazine)
Material: echivalent OLC55 Executat prin forjare din otel carbon de imbunatatire si tratat termic - duritatea partilor active (talpa si varful) 50...58 HRC - adancimea de calire este de minim 3 mm, in care duritatea nu trebuie sa scada sub 44 HRC - in zona ochiului duritatea este de maxim 30 HRC Detalii : - Partile active (talpa si varful) lustruite, restul corpului protejat prin vopsire. - Se utilizeaza pentru piese cu duritatea de maxim 44 HRC. - Standardul de fabricati ...

Descriere


Venus DSH Ciocan lacatus, maner lemn 010378

Material: echivalent OLC55 Executat prin forjare din otel carbon de imbunatatire si tratat termic - duritatea partilor active (talpa si varful) 50...58 HRC - adancimea de calire este de minim 3 mm, in care duritatea nu trebuie sa scada sub 44 HRC - in zona ochiului duritatea este de maxim 30 HRC Detalii : - Partile active (talpa si varful) lustruite, restul corpului protejat prin vopsire. - Se utilizeaza pentru piese cu duritatea de maxim 44 HRC. - Standardul de fabricatie DIN1041 si greutatea stantate. - Asamblarea cozii este realizata prin presare, asigurata cu pana metalica si acoperita cu rasina epoxidica. - Coada realizata din lemn de esenta tare, lacuita si vopsita pe o portiune de 1 3 - culoare albastru; poate fi usor inlocuita; permite ajustarea dupa preferinta utilizatorului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Venus DSH Ciocan lacatus, maner lemn 010378 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Venus DSH Ciocan lacatus, maner lemn 010378 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.