Velt MMA 160

Velt MMA 160
oferte de la
819.00 lei

(3 magazine)
Invertorul de sudura cu electrod invelit MMA (Manual Metal Arc) este construit pentru sudarea in curent continuu. Are multiple avantaje, printre care, poate suda cu toate tipurile de electrozi (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.), o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, cupru, etc. Are un gabarit redus, dar robust, fiabilitate si este usor de intretinut. Alaturi de cele mentionate anterior, invertorul Velt are re ...
Pret produs

Descriere - Velt MMA 160


Invertorul de sudura cu electrod invelit MMA (Manual Metal Arc) este construit pentru sudarea in curent continuu. Are multiple avantaje, printre care, poate suda cu toate tipurile de electrozi (electrozi rutilici, electrozi bazici, electrozi inox etc.), o gama diversificata de materiale cum ar fi otel aliat si nealiat, otel inoxidabil, fonta, cupru, etc. Are un gabarit redus, dar robust, fiabilitate si este usor de intretinut. Alaturi de cele mentionate anterior, invertorul Velt are reglaj continuu al curentului de sudura, protectie termica cu termostat. Invertoarele de sudura VELT sunt incadrate in gama profesionala de echipamente si se preteaza pentru executarea de lucrari din industrie, dar si din gospodarii. Invertoarele de sudura Velt sunt construite avand la baza tehnologia IGBT (Insulated-Gate Bipolar Transistor), care este ultima tehnologie in domeniul fabricarii invertoarelor pentru sudura. Acesta tehnologie permite reducerea gabaritului aparatului de sudura fara a sacrifica randamentul acestuia. Astfel, invertoarele de sudura marca Velt pot fi utilizate la capacitate maxima, fara a intra in protectie.
 
Alimentare monofazata 230V±15%
 
 
 
Gabarit redus, fiabile si robuste, usor de intretinut
 
 
 
sudeaza cu toate tipurile de electrozi
 
 
 
stabilitate mare a curentului de sudura la variatii ale tensiunii de alimentare
 
 
 
reglaj continuu al curentului de sudura
 
 
 
regim de lucru intensiv (industrial 80%)
 
 
 
Arc Force: optimizeaza transferul picaturilor de la electrod la piesa, prevenind stingerea arcului la contactul electrodului cu piesa
 
 
 
Hot Start: optimizeaza amorsarea arcului
 
 
 
Anti-Stick: faciliteaza dezlipirea usoara a electrodului de pe piesa in caz de lipire accidentala
 
 
 
arhitectura interna modulara (3 PCB) cee a ce inseamna fiabilitate sporita, durata de viata mare, cat si usurinta in intretinerea service
 
 
 
ventilatie fortata
 
 
 
protectie termica cu termostat
 
 
 
poate fi alimentat la generator de curent, datorita sursei care suporta variatii de tensiune de ±15%
 
 
 
Constructie:
 
Constructia invertoarelor de sudura este robusta, avand in componenta atat metal, cat si plastic rezistente la conditii dure de lucru.
 
Gratie constructiei moderne, temperatura interna a invertorului este monitorizata in permanenta. Acest ansamblu de racire si protectie termica conserva si extinde durata de viata a aparatului.
 
Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu un potentiometru pentru reglarea continua a curentului de sudare, care indica plaja de curent pentru folosirea diametrului de electrod corespunzator si un afisaj digital care va indica exact curentul de sudura. Contine de asemenea un buton de pornire si doua becuri de semnalizare a punerii sub tensiune si supraincalzirii.
 
Specificatii tehnice:
 
Kit livrare: Aparatul este echipat cu accesorii standard pentru sudura MMA:
-          cablu de sudura, 2 m cu cleste port-electrod
-          cablu de sudura, 2 m cu cleste de masa
-          masca de sudura
-          perie cu ciocanel pentru zgura
-          ambalaj din carton.

 

7711000160

Detalii tehnice
Caracteristici generale Tensiune 230V
Tip Invertor sudura
Curent de sudura (A) 160
Clasa protectie IP 23
Clasa de izolatiea transformatorului F

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Velt MMA 160 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Velt MMA 160 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.