Velt IGBT 140 DC

Velt IGBT 140 DC
419.00 lei
(1 magazin)
  Velt IGBT 140 Invertor sudura DC Profesional este un aparat multiproces (MMA/TIG) in curent continuu recomandat pentru sudura cu electrozi inveliti (rutilici, bazici, inox si fonta), dar si sudura in argon (LIFT TIG) cu pistolet de sudura cu ventil (arcul electric realizandu-se prin atingerea electrodul de Wolfram de materialul piesei de sudat). Acest invertor de sudura face parte din categoria aparatelor de sudura profesionale care pot fi utilizate in ateliere mici de producti ...
In stoc magazin Transportul se va calcula automat in cos
acum 38 min

Descriere - Velt IGBT 140 DC


 

Velt IGBT 140 Invertor sudura DC Profesional este un aparat multiproces (MMA/TIG) in curent continuu recomandat pentru sudura cu electrozi inveliti (rutilici, bazici, inox si fonta), dar si sudura in argon (LIFT TIG) cu pistolet de sudura cu ventil (arcul electric realizandu-se prin atingerea electrodul de Wolfram de materialul piesei de sudat). Acest invertor de sudura face parte din categoria aparatelor de sudura profesionale care pot fi utilizate in ateliere mici de productie, reparatii si montare garduri si porti de fier forjat, in agricultura, pentru service-uri auto, in uz gospodaresc etc. La conceperea acestui aparat s-a avut in vedere fiabilitatea, usurinta in utilizare si intretinere, dar si gabaritul redus pt a fi transportat cu usurinta in teren. Este ideal de folosit atat de persoanele cu experienta in tehnica sudarii, cat si pentru incepatori, gratie panoului intuitiv si a comenzilor usor de retinut.
 
Velt IGBT 140 Invertor sudura DC Profesional este proiectat special pentru a fi foarte portabil. Este cel mai portabil aparat din gama Velt, si este recomandat pentru lucrari la inaltime, in spatii inguste sau pentru situatiile unde trebuie sa tineti aparatul mult timp in mana sau pe umar. Panoul digital este un detaliu modern si este prevazut cu 3 butoane tactile: 2 butoane de reglare a curentului de sudare (Prin apasarea simpla, reglati amperajul amper, cu amper. Prin apasarea lunga pe butoane, reglati curentul din 10 in 10A) si un buton denumit inchChooseinch pentru comutarea intre functia TIG si MMA. Aparatul se diferentiaza prin urmatoarele:
 
 
 
Pe langa functia MMA aparatul dispune si de functia Lift TIG. La sudura LIFT TIG arcul electric se realizandu-se prin atingerea electrodul de wolfram de materialul piesei de sudat (amorsare prin zgariere).
 
 
 
Usor de operat, prevazut cu interfata moderna cu comanda tip touch si reglaj continuu al parametrilor de sudare.
 
 
 
VRD ( Voltage Reduction Device ): Dispozitiv de reducere a tensiunii de mers in gol. Reduce tensiunea de mers in gol de la 54V la 24V, pentru protectia utilizatorului.
 
 
 
Gabarit redus, fiabile si robuste, usor de intretinut
 
 
 
Sudeaza cu toate tipurile de electrozi (rutilici, bazici, inox si fonta)
 
 
 
Reglaj continuu al curentului de sudura
 
 
 
Arc Force: optimizeaza transferul picaturilor de la electrod la piesa, prevenind stingerea arcului la contactul electrodului cu piesa
 
 
 
Hot Start: optimizeaza amorsarea arcului
 
 

7731000140

Detalii tehnice
Caracteristici generale Tensiune 230V
Tip Invertor sudura
Putere absorbita (KVA) 4.5
Reglaj curent sudare (A) 20-140
Diametru electrozi 1.6 mm
2 mm 2.5 mm
3.2 mm
Clasa protectie IP 21
Clasa de izolatiea transformatorului H
Caracteristici tehnice Dimensiuni (mm) 280 x 120 x 140
Greutate (Kg) 3

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Velt IGBT 140 DC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Velt IGBT 140 DC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.