Vedda Ceai Verde, 100g

de la 7,00 lei (2 magazine)
Ceai Verde Vedda, 100g:  ceaiul verde, recunoscut pentru proprietatile sale revigorante si antioxidante, ajuta la intarzierea proceselor de imbatranire prin combaterea radicalilor liberi si confera in acelasi timp organismului o stare de bine. Stimuleaza si revitalizeaza sistemul nervos, mentine sanatatea si functionarea optima a sistemului cardiovascular prevenind aparitia aterosclerozei si este adjuvant in curele de slabire, accelerand metabolismul si arderea grasimilor. Nu co ...

Descriere


Vedda Ceai Verde, 100g

Ceai Verde Vedda, 100gceaiul verde, recunoscut pentru proprietatile sale revigorante si antioxidante, ajuta la intarzierea proceselor de imbatranire prin combaterea radicalilor liberi si confera in acelasi timp organismului o stare de bine. Stimuleaza si revitalizeaza sistemul nervos, mentine sanatatea si functionarea optima a sistemului cardiovascular prevenind aparitia aterosclerozei si este adjuvant in curele de slabire, accelerand metabolismul si arderea grasimilor. Nu contine coloranti artificiali, arome sau alti aditivi.
Ingredienteceai verde
Mod de administraresub forma de infuzie - se adauga 1-2 lingurite de ceai intr-o cana de apa fierbinte si se lasa la infuzat timp de 3-4 minute, apoi se consuma.
Cantitate100 g.
AfectiuniSlabire, Sistem nervos, Afectiuni cardiace.
ParticularitatiNatural, Fara coloranti.
BrandVedda

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vedda Ceai Verde, 100g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vedda Ceai Verde, 100g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.