Vava Aparat pentru spumarea laptelui, 500 W, 115/240 ml, inox, Negru

Puteti prepara spuma din lapte rece, cald sau fierbinte, astfel puteti face cappuccino, macchiatos, latte si multe alte derivate. Silentios in timpul functionarii respecta standardele internationale de siguranta. Fabricat din otel inoxidabil si cu un design deosebit acest aparat aduce un plus de eleganta in orice bucatarie. Caractersitici generale: Putere: 500 W 3 Functii: Spumarea laptelui cald (115ml) Spumarea laptelui rece (115ml) Incalzirea laptelui (240ml pana la ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Vava Aparat pentru spumarea laptelui, 500 W, 115/240 ml, inox, Negru

Puteti prepara spuma din lapte rece, cald sau fierbinte, astfel puteti face cappuccino, macchiatos, latte si multe alte derivate. Silentios in timpul functionarii respecta standardele internationale de siguranta. Fabricat din otel inoxidabil si cu un design deosebit acest aparat aduce un plus de eleganta in orice bucatarie.

Caractersitici generale:

Putere: 500 W
3 Functii: Spumarea laptelui cald (115ml) Spumarea laptelui rece (115ml) Incalzirea laptelui (240ml pana la 65 de grade)
Spuma de lapte rece, calda si fierbinte
Recipient cu perete dublu
Interior antiaderent
Potrivit si pentru prepararea ciocolatei calde
Oprire automata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vava Aparat pentru spumarea laptelui, 500 W, 115/240 ml, inox, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vava Aparat pentru spumarea laptelui, 500 W, 115/240 ml, inox, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.