Vanora Tava pentru cuptor VN-FM-R005

de la 39,99 lei (10 magazine)
Tava pentru cuptor Vanora, cu grill, 39x29x6cm Tava pentru cuptor este prevazuta cu grill din otel carbon,  dou manere solide  fabricate din otel inoxidabil, pentru o manevrare optima si are invelis interior antiaderent .                                                         Datorita caracteristicilor si a materialului din care este confectionata tava, gatitul va fi mai usor si mai placut. Material: Otel carbon Grosime: 0.5 mm D ...

Descriere


Vanora Tava pentru cuptor VN-FM-R005

Tava pentru cuptor Vanora, cu grill, 39x29x6cm

Tava pentru cuptor este prevazuta cu grill din otel carbon,  dou manere solide  fabricate din otel inoxidabil, pentru o manevrare optima si are invelis interior antiaderent .                                                        
Datorita caracteristicilor si a materialului din care este confectionata tava, gatitul va fi mai usor si mai placut.
  • Material: Otel carbon
  • Grosime: 0.5 mm
  • Dimensiuni: 39x29x6 cm
A se spala inainte de prima  utilizare si dupa fiecare folosinta cu apa calda si detergent lichid non abraziv. Nu folositi obiecte ascutite pe suprafata antiaderenta.
VN-FM-R005
Caracteristici generale
Tip produsTava
Numar piese1
CapacNu
MaterialOtel
Compatibil masina de spalat vaseGaz
Electric
Dimensiuni (cm)39 x 29 x 6
CuloareGri

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vanora Tava pentru cuptor VN-FM-R005 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vanora Tava pentru cuptor VN-FM-R005 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.