VALUELINE Antena DVB-T de interior multiunghi 15dB

49.90 lei (1 magazin)
Antena DVB-T de interior multiunghi 15dB VALUELINE. Acesta antena de interior este potrivita pentru toate receptoarele DVB-T si DVB-T2 cu ajutorul carora puteti receptiona emisiunile de televiziune digitale terestre din Europa. Antenă interioară multi-unghiulară pentru receptoarele DVB-T și DVB-T2 pentru a recepționa emisiuni TV digitale în Europa. Pentru a reduce impactul introducerii LTE (4G) pe banda de 800 MHz, în acest produs se utilizează un filtru trece-jos în ...

Descriere


VALUELINE Antena DVB-T de interior multiunghi 15dB

Antena DVB-T de interior multiunghi 15dB VALUELINE.

Acesta antena de interior este potrivita pentru toate receptoarele DVB-T si DVB-T2 cu ajutorul carora puteti receptiona emisiunile de televiziune digitale terestre din Europa.

Antenă interioară multi-unghiulară pentru receptoarele DVB-T și DVB-T2 pentru a recepționa emisiuni TV digitale în Europa.

Pentru a reduce impactul introducerii LTE (4G) pe banda de 800 MHz, în acest produs se utilizează un filtru trece-jos în legătură cu frecvențele RF eliminate (790 - 862 MHz, canalele 61-69).Multi-unghi pentru o poziționare eficientă.

Filtru LTE pentru a reduce impactul 4G pe banda de 800 MHz.Conținutul pachetului:

• 1x antena.

• 1x antenă.

• 1x cablu de antenă.

• Manual.Dedicata DVB-T / T2 - DAB +.

Tip Pasiv.

Culoare Negru.

Lungimea cablului 1.8 m.

Tipul conectorului IEC mama.

Tipul de semnal VHF si UHF.

folosire De interior.

Tensiune de intrare DC 5 V.

Câştig 4 dB.

Conexiune prin cablu coaxial A IEC tata Connector.

Conexiune prin cablu coaxial B IEC tata Connector.

Interval de frecvență 174-790 MHz.

Impedanta 75 Ohm.

Distanta de operare 0-15 km. Marca: Valueline Garantie: 24 luni

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul VALUELINE Antena DVB-T de interior multiunghi 15dB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru VALUELINE Antena DVB-T de interior multiunghi 15dB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.