Vaillant Pachet solar auroSTEP VSL 250/3HT 4-5 persoane

Vaillant Pachet solar auroSTEP VSL 250/3HT 4-5 persoane
13,740.00 lei
(1 magazin)
Pachet solar auroSTEP VSL 250/3HT 4-5 persoaneSistemul contine:-2 PANOURI SOLARE AUROTHERM VFK 135 D   -BOILER SOLAR BIVALENT VIH SN 250/3i -2 x SET SINE MONTAJ ORIZONTAL  -SET SENZOR AUROSTEP  -TEVI LEGATURA PANOU-BOILER 10 M  -GRUP SIGURANTA BOILER  -ANCORAJ IN CAPRIORI CU SURUBURI DE ANCORARE(pentru acoperisurile inclinate invelite cu tabla)   Inaltimea maxima intre panoul solar si boiler este de 8 m. Pentru inaltimi de pana in 12m se va schimba boilerul solar VIH SN 250/3i c ...

Descriere - Vaillant Pachet solar auroSTEP VSL 250/3HT 4-5 persoane


Pachet solar auroSTEP VSL 250/3HT 4-5 persoane

Sistemul contine:

-2 PANOURI SOLARE AUROTHERM VFK 135 D  

-BOILER SOLAR BIVALENT VIH SN 250/3i

-2 x SET SINE MONTAJ ORIZONTAL 

-SET SENZOR AUROSTEP 

-TEVI LEGATURA PANOU-BOILER 10 M 

-GRUP SIGURANTA BOILER 

-ANCORAJ IN CAPRIORI CU SURUBURI DE ANCORARE(pentru acoperisurile inclinate invelite cu tabla)

 

Inaltimea maxima intre panoul solar si boiler este de 8 m.

Pentru inaltimi de pana in 12m se va schimba boilerul solar VIH SN 250/3i cu boilerul solar VIH SN 250/3iP  ( care contine doua pompe de circulatie).

Suprafata panoului solar este de 4,6m2

 


Avantajele sistemelor solare Vaillant:

-acopera 50-60% din consumul anual de apa calda menajera

-garantia furnizarii apei calde la temperatura constanta

-furnizeaza apa calda menajera si in zilele intunecate

-utilizeaza energie solara gratuita

-capacitate boiler 150l

-usor de montat

-sistem dispune de protectie impotriva supraincalzirii si a inghetului

-sistemul cu drenare gravitationala

-sticla structurata, securizata, fara rama

-fabricat in Germania - Gelsenkirchen.

 

Sistemul functioneaza pe baza unui simplu transfer de caldura de la colectorul solar la boilerul de depozitare, atunci cand este nevoie. Sistemul nu necesita vas de expansiune. Pentru o instalare mai rapida, atat pompa cat si panoul de control sunt integrate in sistem. Schimbatorul de caldura solar este preumplut cu lichid solar astfel incat, prin pornirea pompei se furnizeaza imediat apa calda menajera necesara.

Colectorul solar plat - usor de instalat

Sistemul solar consta intr-un gratar colector din cupru, sudat ultrasonic invelit intr-o sticla de 4mm si o izolatie de 60mm lateral si in spate. Intregul ansamblu este invelit in aluminiu. Panourile colectoare pot fi montate atat orizontal cat si vertical in functie de acoperis. Sistemul solar Vaillant se instaleaza pe diverse tipuri de acoperisuri, gratie unor garnituri speciale de prindere.

Sistemul solar Vaillant pentru producerea apei calde menajere poate furniza cca 50 – 60% din consumul total anual de apa calda, intrucat foloseste radiatii solare indirecte si nu doar lumina solara directa. Acest sistem este la fel de eficient in Romania, ca si in celelalte tari cu un climat asemanator. Pe langa aceasta, asa cum este de asteptat de la Vaillant, sistemul solar este automat controlat de o aplicatie inteligenta, care permite trecerea catre un sistem de incalzire conventional, atunci cand e necesar acest lucru. Sistemul solar Vaillant asigura confortul apei calde, ajuta la reducerea costurilor cu energia, adauga valoare la proprietate, respecte mediul inconjurator prin reducerea emisiilor de CO2.


 

 


Fotografia produsului are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vaillant Pachet solar auroSTEP VSL 250/3HT 4-5 persoane de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vaillant Pachet solar auroSTEP VSL 250/3HT 4-5 persoane sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.