Vaillant ecoTEC plus VUI INT II 306/5-5 - boiler 20l

7 568.00 lei (1 magazin)
Centralele termice murale în condensare ecoTEC plus funcţionează pe bază de gaz natural şi gaz petrolier lichefiat (GPL), economisesc până la 30 % din energie faţă de vechile cazane, chiar mai mult de 40 % atunci când sunt combinate cu energia solară si necesita foarte puţin spaţiu, putand fi instalată uşor şi repede în clădiri vechi şi noi. Piesa centrală a ecoTEC plus este schimbătorul său inovator cu un strat termic din oţel inoxidabil, oferind un volum de ap ...

Descriere


Vaillant ecoTEC plus VUI INT II 306/5-5 - boiler 20l

Centralele termice murale în condensare ecoTEC plus funcţionează pe bază de gaz natural şi gaz petrolier lichefiat (GPL), economisesc până la 30 % din energie faţă de vechile cazane, chiar mai mult de 40 % atunci când sunt combinate cu energia solară si necesita foarte puţin spaţiu, putand fi instalată uşor şi repede în clădiri vechi şi noi. Piesa centrală a ecoTEC plus este schimbătorul său inovator cu un strat termic din oţel inoxidabil, oferind un volum de apă de 24 de litri. Datorită oţelului inoxidabil de înaltă calitate ,schimbătorul este protejat împotriva coroziunii şi a impurităţilor, astfel fiind rezistent şi necesitand întreţinere la intervale de timp mai mari, reducând consumul energetic şi pierderea de presiune şi permiţând obţinerea unui randament excepţional de 110 % (PCI).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vaillant ecoTEC plus VUI INT II 306/5-5 - boiler 20l de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vaillant ecoTEC plus VUI INT II 306/5-5 - boiler 20l sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.