Vaillant ecoTEC Plus VU OE 656/4-5A

14 950.00 lei
(1 magazin)
     Cazanele în condensație cu funcționare pe gaz nu doar utilizează optim energia furnizată. În comparaţie cu aparatele de încălzire convenţionale, acestea utilizează de asemenea energia termică pe care o conțin gazele de ardere, care în mod normal se pierde prin horn. Cazanele în condensație ating o eficienţă mult mai mare şi prin urmare reduc costurile de încălzire și emisiile. Cazanele noastre în condensație cu funcționare pe gaz sunt desigur potrivit ...

Descriere


Vaillant ecoTEC Plus VU OE 656/4-5A

     Cazanele în condensație cu funcționare pe gaz nu doar utilizează optim energia furnizată. În comparaţie cu aparatele de încălzire convenţionale, acestea utilizează de asemenea energia termică pe care o conțin gazele de ardere, care în mod normal se pierde prin horn. Cazanele în condensație ating o eficienţă mult mai mare şi prin urmare reduc costurile de încălzire și emisiile. Cazanele noastre în condensație cu funcționare pe gaz sunt desigur potrivite și pentru pregătirea apei calde, precum şi pentru încălzire.  

Centrala de 65Kw este recomandata pentru suprafete de pana la 500m2 la o inaltime a locuintei de 2.5m, in functie de gradul de izolare al cladirii.

Oferta include kit-ul de evacuare al gazelor arse.

Pentru preparare apa calda menajera este compatibila cu boilere Vaillant : VIH 300, VIH 300S, VIH 400, VIH 400S, VIH 500.

#pozaL4#

Tehnica condensarii reprezintă un pas foarte important în utilizarea raţională a energiei, înregistrând avantaje semnificative în exploatarea resurselor naturale şi protejarea mediului înconjurător. Consumul de energie al centralelor termice cu tehnica condensarii ecoTEC, este cu siguranţă inferior centralelor termice ce utilizează tehnologia tradiţională. Prin tehnica condensaţiei, se utilizează căldură vaporilor de apă conţinuţi de gazele arse eliminate. Acest lucru duce evident la reducerea consumului de gaz şi implicit la reducerea emisiilor de noxe.

Principalele avantaje ale noilor centralele termice cu tehnica condensarii decurg din faptul ca au o eficienţă a arderii cu 17% mai mare decat centralel termice convenţionale. Având în vedere ca centrale termice convenţionale au o eficienţă a arderii de 91%, centrale termice Vaillant în condensaţie ajung la o eficienţă a arderii de 106%.

#pozaC6#

Consumul de combustibil:

 6,9 m3/h (gaz natural G20)

 

Debit de apa calda:

 

VIH 300 - 46,2l/min

VIH 400 - 51,9 l/min

VIH 500 - 59,1 l/min

 

Dimensiuni:

Inaltime: 800mm

Latimea: 480mm

Adancime: 472mm

 

Randament: 106%

 

Avantajele aparatelor de incalzire cu tehnica condensarii:

- Peste 133 ani de experienta;

- Eficienta* 106%;

- Emisii de noxe reduse cu 20 mg/ kW;

- Consum de combustibil mai mic cu 15 – 16%;

- Functionare la presiune scazuta a apei (0,15 bari si 1,5 l/min);

- Sistem antiblocare;

- Diagnosticare cu ajutorul display-ului;

- Diagnosticare software;

- Protectie antiinghet;

- Modularea flacarii;

- Sistem inteligent de aprindere;

- Premiul "IF Design 2002";

- 2 ani garantie.

* Eficienta la puterea nominala si Hi(50/30)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vaillant ecoTEC Plus VU OE 656/4-5A de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vaillant ecoTEC Plus VU OE 656/4-5A sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.