USAMS SM Series Mini TWS Alb BHUSM01

134.99 lei
(1 magazin)
Muzică imersivăBluetooth 5.0, transmisie stabilă, conexiune wireless.Sunet surround stereo 3D, muzică imersivă.Apeluri telefonice HD.Design pe jumătate în ureche, confortabil și stabil la purtat.Control tactil îmbunătățit, greutate de 3g, confortabile de utilizat, durată lungă de viață a bateriei.Bluetooth 5.0Performanță stabilă fără interferențe - transmisie de 2 ori mai rapida decăt versiunile anterioare.Deschide cutia si pornescDeschide cutia, căștile pornes ...

Descriere


USAMS SM Series Mini TWS Alb BHUSM01

Muzică imersivăBluetooth 5.0, transmisie stabilă, conexiune wireless.Sunet surround stereo 3D, muzică imersivă.Apeluri telefonice HD.Design pe jumătate în ureche, confortabil și stabil la purtat.Control tactil îmbunătățit, greutate de 3g, confortabile de utilizat, durată lungă de viață a bateriei.Bluetooth 5.0Performanță stabilă fără interferențe - transmisie de 2 ori mai rapida decăt versiunile anterioare.Deschide cutia si pornescDeschide cutia, căștile pornesc si se împerechează automat cu ultimul dispozitiv cu care a fost imperecheat.Calitate audio excelentăSunet 3D Stereo Surround, difuzoare dinamice mari cu înalte clare și bass profund.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul USAMS SM Series Mini TWS Alb BHUSM01 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru USAMS SM Series Mini TWS Alb BHUSM01 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.