Urtekram Crema de maini regeneranta cu aloe vera Aloe Vera, bio, 75 ml

35,20 lei (1 magazin)
Descriere - Crema de maini cu aloe vera de la Urtekram are o aroma minunata de portocale coapte sub soarele Mediteranei. - Crema este imbogatita cu multa aloe vera combinata cu unt de shea, ulei de jojoba, de migdale si de luminita de seara pentru a rasfata pielea mainilor cu efectul lor regenerator. - Lasati-va mainile hidratate de glicerina si uleiurile esentiale de portocale dulci si lemongrass care lasa pielea neteda si catifelata. Proprietati - Aloe vera are proprietati antiale ...

Descriere


Urtekram Crema de maini regeneranta cu aloe vera Aloe Vera, bio, 75 ml

Descriere - Crema de maini cu aloe vera de la Urtekram are o aroma minunata de portocale coapte sub soarele Mediteranei.
- Crema este imbogatita cu multa aloe vera combinata cu unt de shea, ulei de jojoba, de migdale si de luminita de seara pentru a rasfata pielea mainilor cu efectul lor regenerator.
- Lasati-va mainile hidratate de glicerina si uleiurile esentiale de portocale dulci si lemongrass care lasa pielea neteda si catifelata.
Proprietati - Aloe vera are proprietati antialergice si antiinflamatorii si este indicata pentru pielea sensibila pe care o protejeaza, o hidrateaza si-i sporeste elasticitatea.
- Scualanul este un ingredient care actioneaza ca un scut protector impotriva factorilor de mediu, este emolient, hidratant si patrunde rapid in piele astfel incat aceasta devine neteda si fina, fara a ramane grasa.
- Glicerina naturala de origine vegetala hidrateaza si catifeleaza pielea.
- Untul de shea bio, recunoscut pentru virtutile sale reparatoare, hidratante si protectoare, previne uscarea pielii pe care o hraneste si o catifeleaza.
- Uleiul de luminita de seara protejeaza pielea de imbatranirea prematura si o face matasoasa.
Continut - Un tub contine 75 ml de crema de maini cu aloe vera, produs certificat ecologic Ecocert.
- Ingrediente: Aqua, aloe barbabensis leaf extract*, prunus amygdalus dulcis oil*, butyrospernum parkii butter*, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, glycerin**, cetyl alcohol, glyceryl stearate se, zea mays starch*, glyceryl caprylate, lysolecithin, zinc ricinoleate, simmondsia chinensis seed oil*, oenothera biennis oil*, xanthan gum, citrus aurantium dulcis peel oil*, cymbopogon schoenanthus oil*, magnolia officinalis bark extract, tocopherol, citric acid, beta-sitosterol, squalene, citral, limonene, linalool. *=agricultura ecologica.
- 100% din ingrediente sunt naturale sau de origine naturala; 25% din totalul ingredientelor provenind din agricultura ecologica.
- Produs cosmetic bio ce nu contine parabeni sau conservanti sintetici.
Utilizare - Spalati si uscati bine mainile inainte de aplicarea cremei.
- Aplicati crema pe maini cat de des considerati necesar.
- Masati usor pana cand crema se absoarbe complet in piele.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Urtekram Crema de maini regeneranta cu aloe vera Aloe Vera, bio, 75 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Urtekram Crema de maini regeneranta cu aloe vera Aloe Vera, bio, 75 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.