Urban Veda Lotiune Tonica Hidratanta Radiance 150 ml

76,00 lei (1 magazin)
Descrierea produsului: Lotiune Tonica Hidratanta cu Extract de Turmeric Organic pentru Ten Uscat Radiance - Urban Veda, 150 ml:  lotiune tonica hidratanta cu extract de turmeric organic pentru ten uscat. Acest produs sustine hidratarea pielii, fiind imbogatit cu turmeric antiinflamator, aloe vera cicatrizanta si papaya. Contine antioxidanti care protejeaza pielea impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. De asemenea, lotiunea are rolul de a reda tonusul pielii, i ...

Descriere


Urban Veda Lotiune Tonica Hidratanta Radiance 150 ml

Descrierea produsului:
Lotiune Tonica Hidratanta cu Extract de Turmeric Organic pentru Ten Uscat Radiance - Urban Veda, 150 mllotiune tonica hidratanta cu extract de turmeric organic pentru ten uscat. Acest produs sustine hidratarea pielii, fiind imbogatit cu turmeric antiinflamator, aloe vera cicatrizanta si papaya. Contine antioxidanti care protejeaza pielea impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. De asemenea, lotiunea are rolul de a reda tonusul pielii, inclusiv a celor care se confrunta cu hiperpigmentarea.
Ingredientesuc de aloe vera, papaya, fructe de goji, glicerina naturala, turmeric, arjuna, portocala, patchouli, coriandru, cedru, galbenele
Mod de utilizaredupa demachiere, se aplica tonerul pe discul demachiant si apoi pe fara si pe gat, cu miscari delicate. Dupa ce produsul este absorbit de piele, aplicati crema.
Cantitate150 ml.
BrandUrban Veda

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Urban Veda Lotiune Tonica Hidratanta Radiance 150 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Urban Veda Lotiune Tonica Hidratanta Radiance 150 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.