Unold Set fondue electric U48645

Unold Set fondue electric U48645
oferte de la
454.00 lei

(2 magazine)
Cu setul fondue electric marca Unold poti prepara orice tip de fondue datorita celor 2 boluri de care dispune. Astfel poti prepara fondue cu carne in bolul din inox si fondue din branza sau ciocolata in cel din ceramica. Controlul variabil al temperaturii asigura temperatura optima de fiecare data pentru a evita arderea alimentelor. Baza setului poate fi utilizata si ca plita de incalzire pentru vase cu baza de 16 cm. Caracteristicile aparatului Putere: 1000 W; Bol din inox: max. 1500 ...

Descriere - Unold Set fondue electric U48645


Cu setul fondue electric marca Unold poti prepara orice tip de fondue datorita celor 2 boluri de care dispune. Astfel poti prepara fondue cu carne in bolul din inox si fondue din branza sau ciocolata in cel din ceramica. Controlul variabil al temperaturii asigura temperatura optima de fiecare data pentru a evita arderea alimentelor. Baza setului poate fi utilizata si ca plita de incalzire pentru vase cu baza de 16 cm. Caracteristicile aparatului Putere: 1000 W; Bol din inox: max. 1500 ml ulei sau supa; Bol din ceramica: max. 900 ml branza sau ciocolata; Baza din plastic termorezistent; 6 borcane din ceramica pentru sosuri; Element de incalzire cu diametrul de 16 cm ce poate fi utilizat si ca plita; Control variabil al temperaturii; Dimensions (L x l x H): 29. 6 x 27. 5 x 21. 5 cm; Accesorii: capac bol inox/suport furculite, 8 furculite fondue, suport 6 borcane sosuri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Unold Set fondue electric U48645 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Unold Set fondue electric U48645 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.