Unold Fierbator electric 1,7 L 2150W-

Fierbatorul electric Golfmarca Unold, dispune de o putere considerabila de 1800-2150W, care va fierbe apa din recipientul de 1, 7 L in doar cateva minute. Acesta poate fi detasat de baza 360° (poate fi atasat la aceasta din orice directie) pentru a facilita servirea. Capacul fierbatorului se deschide prin simpla apasare a unui buton si dispune de un sistem de siguranta contra deschiderii accidentale. Fierbatorul se opreste automat cand apa a ajuns la punctul de fierbere sau cand raman ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Unold Fierbator electric 1,7 L 2150W-

Fierbatorul electric Golfmarca Unold, dispune de o putere considerabila de 1800-2150W, care va fierbe apa din recipientul de 1, 7 L in doar cateva minute. Acesta poate fi detasat de baza 360° (poate fi atasat la aceasta din orice directie) pentru a facilita servirea. Capacul fierbatorului se deschide prin simpla apasare a unui buton si dispune de un sistem de siguranta contra deschiderii accidentale. Fierbatorul se opreste automat cand apa a ajuns la punctul de fierbere sau cand ramane fara apa. Caracteristicile aparatului- Putere: 1800-2150W, Voltaj: 220-240V~, 50/60 Hz ;- Capacitate: 1. 7 L;- Recipient pentru apa fara cablu de alimentare ce poate fi detasat de baza;- Baza 360°;- Oprire automata cand apa este fiarta si in caz ca ramane fara apa;- Buton de ON-OFF cu indicator luminos;- Indicator al nivelului apei;- Element de incalzire acoperit pentru a putea fi curatat mai usor;- Capac cu deschidere de siguranta prin apasarea unui buton;- Dispune de filtru impotriva calcarului detasabil;- Dimensiuni: 20, 8 x 15, 5 x 23, 6 cm .

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Unold Fierbator electric 1,7 L 2150W- de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Unold Fierbator electric 1,7 L 2150W- sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.