Unold Aparat inghetata 48855 Inox

de la 280,99 lei (2 magazine)
Înghețata delicioasă este întotdeauna bună, nu? Și când este înghețată de casă – perfect! Atunci știi că folosești doar ingrediente bune. Acest lucru este important mai ales atunci când sunt necesare delicatese de înghețată vegană, fără lactoză sau cu stevia! Cu ICE CREAM MAKER Gelato, ingredientele răcite devin 1,5 litri de înghețată în doar 20 până la 30 de minute! Recipientul pentru înghețată detașabil, anodizat (ușor de curățat) tre ...

Descriere


Unold Aparat inghetata 48855 Inox

Înghețata delicioasă este întotdeauna bună, nu? Și când este înghețată de casă – perfect! Atunci știi că folosești doar ingrediente bune. Acest lucru este important mai ales atunci când sunt necesare delicatese de înghețată vegană, fără lactoză sau cu stevia! Cu ICE CREAM MAKER Gelato, ingredientele răcite devin 1,5 litri de înghețată în doar 20 până la 30 de minute! Recipientul pentru înghețată detașabil, anodizat (ușor de curățat) trebuie plasat în avans doar 8 până la 12 ore într-un congelator *** (-18°C). Restul este făcut de aparatul compact în ținuta sa șic din oțel inoxidabil, la o apăsare de buton!

Cronometrul digital de pe panoul de control tactil este reglabil între 5 și 45 de minute. Afișajul LCD mare arată timpul rămas de pregătire. Cremozitatea perfectă este garantată de volanul dreapta-stânga. Mai multe fructe proaspete, nuci sau bucăți de ciocolată de adăugat? Nicio problemă deoarece există o deschidere practică a capacului. Gelato-ul fără BPA pentru înghețată poate fi demontat complet pentru o curățare ușoară și este însoțit de un manual de utilizare extins cu rețete de înghețată rece.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Unold Aparat inghetata 48855 Inox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Unold Aparat inghetata 48855 Inox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.