Universal Covor Shiraz Ornament, 160 x 230 cm

Piesele colecției Shiraz te învață cum să decorezi un spațiu în stil rustic într-o manieră elegantă. Partea superioară este fabricată din polipropilenă , un material cu o întreținere foarte ușoară și perfect pentru cei ce suferă de alergii. Partea inferioară este fabricată din iută naturală , material deosebit de durabil și în același timp o fibră cu o producție regenerabilă. Brandul Universal are grijă de natură, adaptându-și întregul proces de pr ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Universal Covor Shiraz Ornament, 160 x 230 cm

Piesele colecției Shiraz te învață cum să decorezi un spațiu în stil rustic într-o manieră elegantă. Partea superioară este fabricată din polipropilenă, un material cu o întreținere foarte ușoară și perfect pentru cei ce suferă de alergii. Partea inferioară este fabricată din iută naturală, material deosebit de durabil și în același timp o fibră cu o producție regenerabilă. Brandul Universal are grijă de natură, adaptându-și întregul proces de producție pentru a fi sustenabil și utilizând materiale reciclate sau reciclabile oriunde este posibil.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Universal Covor Shiraz Ornament, 160 x 230 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Universal Covor Shiraz Ornament, 160 x 230 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.