Universal Covor Indigo Azul Mecho, 140 x 200 cm, albastru

549.00 lei (1 magazin)
Alegând unul din covoarele pline de imaginație ale brandului Universal , primești nu doar un accesoriu de design pentru interior, ci și un ajutor în lupta împotriva pardoselii reci. De ce să ai covoare în casă? Casa ta are o podea neobișnuit de rece? Un covor va crește temperatura cu 2 °C. Astfel, te va ajuta să reduci costurile cu încălzirea. Unele dintre covoarele Universal sunt antistatice. Asta înseamnă că îți va fi mult mai ușor să aspiri firmiturile sau pă ...

Descriere


Universal Covor Indigo Azul Mecho, 140 x 200 cm, albastru

Alegând unul din covoarele pline de imaginație ale brandului Universal, primești nu doar un accesoriu de design pentru interior, ci și un ajutor în lupta împotriva pardoselii reci. De ce să ai covoare în casă? Casa ta are o podea neobișnuit de rece? Un covor va crește temperatura cu 2 °C. Astfel, te va ajuta să reduci costurile cu încălzirea. Unele dintre covoarele Universal sunt antistatice. Asta înseamnă că îți va fi mult mai ușor să aspiri firmiturile sau părul de animale.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Universal Covor Indigo Azul Mecho, 140 x 200 cm, albastru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Universal Covor Indigo Azul Mecho, 140 x 200 cm, albastru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.