Uniroyal MS PLUS 77 275/45 R20 110V

Uniroyal MS PLUS 77 275/45 R20 110V
imagine exemplificativa

Evolutie pret
oferte de la 779.90 LEI
9 magazine

Descriere - Uniroyal MS PLUS 77 275/45 R20 110V


Pentru orice de la ud si rece pana la alb ca neaua

Noul MS plus 77 ridica nivelul de standarde pentru anvelope de iarna de la Uniroyal. Tehnologia sa a fost adaptata la conditiile strazilor in iernile actuale. Cu performanta excelenta pe carosabile reci si ude si siguranta inalta in zapada, acesta anvelopa domina iarna. Pentru autoturisme din clasa compactă, medie ș i superioară ș i pentru SUV-uri. Uniroyal oferă peste 45 de ani de know-how în materie de anvelope pentru condiț ii de ploaie, pentru o performanț ă optimă pe carosabilul umed. Grad îmbunătăț it de siguranț ă la acvaplanare. Se potriveș te perfect pe vehicule precum VW Golf, Peugeot 207 ș i VW Touareg.

  • Siguranta imbunatatita in acvaplanare
  • Manevrabilitate optimizata pe carosabile ude
  • Performanta si tractiune foarte buna pe zapada

MS plus 77 - tehnologia care stabileste noile standarde

Siguranta imbunatatita in acvaplanare
Striatii de profil late, centrate si pe flanc, impreuna cu procentajul mare de volum alunga mai multa apa si optimizeaza banda de rulare - pentru mai multa siguranta la ud.

Manevrabilitate optimizata pe carosabile ude
Prin amestecul de cauciuc optimizat special pentru ierni umede, anvelopa se poate prinde mai bine de rugozitatea suprafetei carosabilului.Blocuri late, rigide reduc deformarea la greutate.

Tractiune si aderenta pe zapada
Numarul mare si grosimea lamelelor fine ofera si mai multe cute aderente, si astfel aderenta si tractiune mai buna pe zapada.

Franare imbunatatita pe gheata
Numarul mare de lamele asigura departarea micro-stratului de apa la suprafata ghetii. Un expandor (bumper) de lamele creaaza un spatiu gol pentru ridicarea zapezii si a ghetii.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Uniroyal MS PLUS 77 275/45 R20 110V de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Uniroyal MS PLUS 77 275/45 R20 110V puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Uniroyal MS PLUS 77 275/45 R20 110V sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]