Uniq Incarcator Fast Charger Wireless Vertex Duo 2 in 1 Charcoal Grey 15W

229.00 lei (1 magazin)
Uniq Incarcator Vertex Duo 2 in 1 Fast Charger Wireless Charcoal Grey 15W Incarcator Vertex Duo 2 in 1 Fast Charger , foloseste tehnologie fara fir (inductie) pentru a incarca dispozitivul dumneavoastra compatibil QI (incarcare wireless). Conectati incarcatorul la priza de perete si apoi pur si simplu asezati telefonul pe zona de incarcare fie in pozitie verticala, fie in pozitie orizontala. Poate incarca simultan doua device-uri, un telefon, casti si ceas sau orice alta config ...

Descriere


Uniq Incarcator Fast Charger Wireless Vertex Duo 2 in 1 Charcoal Grey 15W

Uniq Incarcator Vertex Duo 2 in 1 Fast Charger Wireless Charcoal Grey 15W

Incarcator Vertex Duo 2 in 1 Fast Charger, foloseste tehnologie fara fir (inductie) pentru a incarca dispozitivul dumneavoastra compatibil QI (incarcare wireless). Conectati incarcatorul la priza de perete si apoi pur si simplu asezati telefonul pe zona de incarcare fie in pozitie verticala, fie in pozitie orizontala.

Poate incarca simultan doua device-uri, un telefon, casti si ceas sau orice alta configuratie de care ai nevoie. Tandul de incarcare ofera 5W, 7,5W sau 10W, ceea ce este excelent pentru iPhone-uri si smartphone-uri Android.

Este realizat din componente de calitate cu un chipset avansat si cu multiple sisteme de protectie impotriva supraincalzirii sau fluctuatiilor de tensiune. Daca led-ul incarcatorului wireless lumineaza intermitent in timpul incarcarii, verificati daca carcasa/husa telefonului are grosimea mai mica de 5 mm si nu are atasamente metalice.

*Este ambalat cu 2 cabluri de incarcare, unul USB-A si celalalt USB-C.
*Pentru alimentarea incarcatorului wireless nu utilizati incarcatoare retea mai mici de 2A sau portul USB al unui computer.
*Nu plasati obiecte metalice, magneti sau carduri cu banda magnetica intre telefon si incarcatorul wireless!

Caracteristici:
- incarcator wireless (QI)
- incarca simultan doua dispozitive
- design elegant ce se potriveste perfect in orice loc
- tip produs: incarcator wireless
- capabil sa se incarce in modul peisaj
- fara cablu de incarcare in pachet
- continut pachet: incarcator duo pad
- tensiune iesire: 5V / 9V
- putere de iesire: 15W
- culoare: Gri
- interfata iesire: USB-C

Imagini cu caracter informativ!
Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Uniq Incarcator Fast Charger Wireless Vertex Duo 2 in 1 Charcoal Grey 15W de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Uniq Incarcator Fast Charger Wireless Vertex Duo 2 in 1 Charcoal Grey 15W sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.