UNIPAR Lumânare de Advent cu numere, timp de ardere 98 h, alb-crem

67.00 lei (1 magazin)
Lumânarea de la Unipar va lumina toate momentele de Crăciun petrecute împreună, nu doar în Duminica Adventului . Numerele mici reprezintă zilele rămase până la Crăciun, astfel încât în fiecare seară se consumă doar partea pentru ziua respectivă. Datorită tehnologiei inovatoare de fabricare, fitilul din lumânare nu se topește în timpul arderii , iar lumânarea arde cu o flacără înaltă și curată, fără să picure. În plus, masa lumânării se transformă ...

Descriere


UNIPAR Lumânare de Advent cu numere, timp de ardere 98 h, alb-crem

Lumânarea de la Unipar va lumina toate momentele de Crăciun petrecute împreună, nu doar în Duminica Adventului. Numerele mici reprezintă zilele rămase până la Crăciun, astfel încât în fiecare seară se consumă doar partea pentru ziua respectivă. Datorită tehnologiei inovatoare de fabricare, fitilul din lumânare nu se topește în timpul arderii, iar lumânarea arde cu o flacără înaltă și curată, fără să picure. În plus, masa lumânării se transformă în vapori de apă și dioxid de carbon pe măsură ce arde.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul UNIPAR Lumânare de Advent cu numere, timp de ardere 98 h, alb-crem de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru UNIPAR Lumânare de Advent cu numere, timp de ardere 98 h, alb-crem sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.