Uni-T Termometru DIGITAL UT300H

228.00 lei (1 magazin)
Termometrul UNI-T UT300H, folosind cea mai recenta tehnologie, permite masuratori de temperatura in intervalul 32° C - 42,9° C. Precizia ridicata a dispozitivului permite un control rapid si precis al temperaturii corpului, precum si a altor elemente ale mediului, de exemplu obiecte, alimente, lichide. Termometru fara contact Termometrul digital UT300H, datorita tehnologiei infrarosu, permite masuratori de la o distanta de 5 la 10 cm. Doar aduceti dispozitivul aproape frunte si ...

Descriere


Uni-T Termometru DIGITAL UT300H

Termometrul UNI-T UT300H, folosind cea mai recenta tehnologie, permite masuratori de temperatura in intervalul 32° C - 42,9° C. Precizia ridicata a dispozitivului permite un control rapid si precis al temperaturii corpului, precum si a altor elemente ale mediului, de exemplu obiecte, alimente, lichide.

Termometru fara contact
Termometrul digital UT300H, datorita tehnologiei infrarosu, permite masuratori de la o distanta de 5 la 10 cm. Doar aduceti dispozitivul aproape frunte si cititi temperatura! Acest lucru este util in special in situatiile in care doriti sa va verificati rapid si fara stres temperatura corpului.

Termometru pentru epidemii
Va intrebati ce termometru fara contact va fi potrivit pentru a verifica rapid temperatura angajatilor sau a vizitatorilor dumneavoastra intr-o epidemie sau in caz de alta urgenta? Termometrul UT300H va fi o alegere excelenta! In cazul in care valoarea masurata este prea mare, dispozitivul va va notifica printr-o alarma sonora.

Termometru usor de utilizat
Termometrul UT300H este dotat cu un maner ergonomic si se remarca prin simplitatea utilizarii. Masuratorile pot fi verificate rapid pe un afisaj transparent, iar lumina LED de fundal face posibila utilizarea dispozitivului si noaptea.


ATENTIE: Acest produs NU este un dispozitiv medical!


MĂSURAREA TEMPERATURII CORPORALE

Interval: 32° C ~ 42,9° C (89,6° F ~ 109,2° F)
Precizie: +/- 0,3° C (+/- 0,6° F)
Timp de răspuns: 500 ms
Distanța optimă de măsurare: 5-10 cm

FUNCȚII SUPLIMENTARE
Alarmă sonoră:> 37.2° C
Selecția unității: °C / °F
Indicator baterie
Iluminare ecran LCD: alb
Oprire automată după 8 sec. de inactivitate

CARACTERISTICI GENERALE
Alimentare: baterie de 9 V (6F22) (nu este inclusă în colet)
Temperatura și umiditatea de funcționare: 15° C ~ 30° C (59° F ~ 86° F);

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Uni-T Termometru DIGITAL UT300H de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Uni-T Termometru DIGITAL UT300H sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.