UMAGE Abajur cu pene de gâscă EOS, Ø 45 cm, gri

719.00 lei (1 magazin)
Ediția EOS, corpuri de iluminat a brandului danez UMAGE este foarte reușită. EOS MICRO WHITE are proporții ideale și este realizată din pene naturale de gâscă. Rafinament și puritate. Aceste două elemente se combină în mod natural în acest abajur de la UMAGE care excelează prin eleganță modernă și avangardism. Eleganță, design original și funcționalitate! Pentru acest tip de corp de iluminat, îți recomandăm în mod ideal becul IDEA 6W 60 mm, pe care îl vei gă ...

Descriere


UMAGE Abajur cu pene de gâscă EOS, Ø 45 cm, gri

Ediția EOS, corpuri de iluminat a brandului danez UMAGE este foarte reușită. EOS MICRO WHITE are proporții ideale și este realizată din pene naturale de gâscă. Rafinament și puritate. Aceste două elemente se combină în mod natural în acest abajur de la UMAGE care excelează prin eleganță modernă și avangardism. Eleganță, design original și funcționalitate! Pentru acest tip de corp de iluminat, îți recomandăm în mod ideal becul IDEA 6W 60 mm, pe care îl vei găsi aici. Cablul și trepiedul se vând separat - le găsești în oferta noastră.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul UMAGE Abajur cu pene de gâscă EOS, Ø 45 cm, gri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru UMAGE Abajur cu pene de gâscă EOS, Ø 45 cm, gri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.