Ultimate Nutrition Horse Power X 225 gr

Horse Power X face parte din categoria Pre-Workout fiind un supliment de antrenament ce furnizeaza energie, datorita principalului ingredient TORABOLIC - o molecula unica foarte purificata extrasa din seminte de Fenugreek (Trigonella Foenun greacum). Nu combinati Horse Power X cu alte produse ce contin  cofeina. Atentie: intrerupeti utilizarea si consultati un medic daca aveti simptome neobisnuite. Nu utilizati Horse Power X daca aveti varsta sub 18 ani sau peste 50 de ani. Nu ut ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ultimate Nutrition Horse Power X 225 gr

Horse Power X face parte din categoria Pre-Workout fiind un supliment de antrenament ce furnizeaza energie, datorita principalului ingredient TORABOLIC - o molecula unica foarte purificata extrasa din seminte de Fenugreek (Trigonella Foenun greacum). Nu combinati Horse Power X cu alte produse ce contin  cofeina.
Atentie: intrerupeti utilizarea si consultati un medic daca aveti simptome neobisnuite. Nu utilizati Horse Power X daca aveti varsta sub 18 ani sau peste 50 de ani. Nu utilizati daca sunteti insarcinata, alaptati sau incercati sa ramaneti insarcinata. Nu va recomandam sa consumati Horse Power X in decurs de 4 ore inainte de culcare. Dupa fiecare 6 saptamani de utilizare continua, va recomandam sa intrerupeti utilizarea timp de 2 saptamani. Inainte de a incepe orice tip de program de exercitii fizice, daca aveti vreun tip de afectiune preexistenta (inclusiv antecedente familiale) sau daca luati orice tip de medicament, consultati un medic sau un medic specialist inainte de a utiliza acest supliment sau orice alt supliment alimentar. Daca sunteti un atlet competitiv, consultati-va cu asociatia sportiva inainte de a utiliza acest produs.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ultimate Nutrition Horse Power X 225 gr de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ultimate Nutrition Horse Power X 225 gr sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.