Ulanzi Adaptor, system Arca-Swiss, pentru Dji Osmo Action

28.00 lei
(1 magazin)
Adaptor pentru cuplare rapida in sistemul arca-elvetian dedicat camerelor DJI OSMO ACTION Fabricat din plastic solid Montare rapida si stabila Design asortat Suport suplimentar standard cu filet de 1/4 " Adaptorul va permite sa atasati cuplajul rapid original de la camera DJI OSMO ACTION la sistemul Arca-Swiss utilizat in cuplajele rapide pentru trepied. Marca: ULANZI Culoare: Negru Model: U-13 Adaptor de inalta calitate care va permite sa atasati un cuplaj rapid DJI, de la camera ...

Descriere


Ulanzi Adaptor, system Arca-Swiss, pentru Dji Osmo Action

Adaptor pentru cuplare rapida in sistemul arca-elvetian dedicat camerelor DJI OSMO ACTION
  • Fabricat din plastic solid
  • Montare rapida si stabila
  • Design asortat
  • Suport suplimentar standard cu filet de 1/4 "
Adaptorul va permite sa atasati cuplajul rapid original de la camera DJI OSMO ACTION la sistemul Arca-Swiss utilizat in cuplajele rapide pentru trepied.

Marca: ULANZI

Culoare: Negru

Model: U-13

Adaptor de inalta calitate care va permite sa atasati un cuplaj rapid DJI, de la camera DJI OSMO ACTION, intr-un sistem cu montura Arca-Swiss

Adaptorul este fabricat din plastic solid.

Permite montarea fiabila si stabila a camerei DJI OSMO ACTION in sistemul de montare de tip Arca-Swiss in toate tipurile de trepiede si suporturi cu pantof fierbinte cu acest tip de montare.

Adaptorul este foarte rapid si usor de instalat.

Greutatea adaptorului este de doar 5g

Adaptorul are, de asemenea, un filet standard de 1/4 ", care permite atasarea acestuia la orice maner, trepied sau suport filetat standard de 1/4".

Adaptorul este dedicat urmatoarelor camere:
  • DJI OSMO ACTION
Exemplu de aplicatie

Camerele prezentate in fotografii nu sunt de vanzare, ele servesc doar in scop ilustrativ.

ATENTIE! Subiectul vanzarii este doar adaptorul. Alte accesorii, trepiede si camere foto prezentate in fotografii nu sunt de vanzare si sunt doar cu scop ilustrativ.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ulanzi Adaptor, system Arca-Swiss, pentru Dji Osmo Action de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ulanzi Adaptor, system Arca-Swiss, pentru Dji Osmo Action sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.