UIG Entertainment Industry Giant 2 PlayStation 4

78.96 lei (1 magazin)
Boom-uri economice, accidente pe piața de capital, crize petroliere, upswings, triumfuri ... Acum poți deveni cea mai mare putere în industrie! Începeți în anul 1900 cu puține bani, dar cu ambiții mari și prin intermediul unor decizii captivante puteți construi un imperiu de afaceri enorm. Luați decizii esențiale despre produsele pe care ar trebui să le fabricați, unde să colectați cele mai bune materii prime, unde să le vindeți și cum să le transportați efectiv ac ...

Descriere


UIG Entertainment Industry Giant 2 PlayStation 4

Boom-uri economice, accidente pe piața de capital, crize petroliere, upswings, triumfuri ... Acum poți deveni cea mai mare putere în industrie! Începeți în anul 1900 cu puține bani, dar cu ambiții mari și prin intermediul unor decizii captivante puteți construi un imperiu de afaceri enorm. Luați decizii esențiale despre produsele pe care ar trebui să le fabricați, unde să colectați cele mai bune materii prime, unde să le vindeți și cum să le transportați efectiv acolo. Alegeți-vă dacă începeți ca fermier de fructe mici cu o livadă mică și retrageți-vă ca proprietar al celui mai mare imperiu alimentar din jurul dvs. sau ajungeți să dețineți un conglomerat multinațional cu un vast portofoliu de produse.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul UIG Entertainment Industry Giant 2 PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru UIG Entertainment Industry Giant 2 PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.