Ubisoft Watch Dogs Legion Resistance Edition PS5

Descrierea Produsului: Watch Dogs Legion Resistance Edition Ediția de rezistență include: Pachet complet de rezistență la joc și conținut digital (Lynx + starea VIP de 1 săptămână) VEZI LEGIUNEA CÂINILOR Bun venit in Londra! Un oras iconic insa foarte schimbat datorita tehnologiei avansate. Noul joc din seria Watch Dogs iti permite sa recrutezi orice persoana pe care o vezi in acest oras pentru DedSec. Oamenii sunt asupriti de oportunisti c ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ubisoft Watch Dogs Legion Resistance Edition PS5

Descrierea Produsului:


Watch Dogs Legion Resistance Edition



Ediția de rezistență include:

Pachet complet de rezistență la joc și conținut digital (Lynx + starea VIP de 1 săptămână)



VEZI LEGIUNEA CÂINILOR

Bun venit in Londra! Un oras iconic insa foarte schimbat datorita tehnologiei avansate. Noul joc din seria Watch Dogs iti permite sa recrutezi orice persoana pe care o vezi in acest oras pentru DedSec.



Oamenii sunt asupriti de oportunisti corupti si depinde de tine sa construiesti o echipa pentru a da inapoi orasul oamenilor. Cu o intreaga populatie de recruti potentiali si cu tehnologia orasului la indemana ta, va trebui sa te hranesti, sa te infiltrezi si sa te lupti pentru Londra.



Recrutati persoane din intreaga populatie a Londrei pentru propria echipa, de la un agent MI6 la un luptator puternic, pana la un stralucit hacker, pe oricine vezi se poate alatura echipei, iar fiecare persoana recrutata are o poveste unica, o personalitate, dar si o competenta speciala.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Watch Dogs Legion Resistance Edition PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Watch Dogs Legion Resistance Edition PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.