Ubisoft Tom Clancys The Division 2 Washington Dc Edition Ps4

Ubisoft Tom Clancys The Division 2 Washington Dc Edition Ps4
oferte de la
89.23 lei

(2 magazine)
Tom Clancys The Division 2 Washington Dc Edition Ps4 Tom Clancys The Division 2 Washington DC Edition PS4 este un produs lansat de Ubisoft la data de 18.08.2018 special pentru fanii PS4 Acum poate fi momentul dumneavoastra de glorie!! Sunteti membru al diviziei, un grup de elita de agenti civili insarcinati cu a fi ultima linie de aparare. Cu capitala Washington, D.C care este amenintata, este timpul sa va pregatiti si sa va folositi abilitatile unice pentru a face fata acestei ...

Descriere - Ubisoft Tom Clancys The Division 2 Washington Dc Edition Ps4


Tom Clancys The Division 2 Washington Dc Edition Ps4
Tom Clancys The Division 2 Washington DC Edition PS4 este un produs lansat de Ubisoft la data de 18.08.2018 special pentru fanii PS4

Acum poate fi momentul dumneavoastra de glorie!!


Sunteti membru al diviziei, un grup de elita de agenti civili insarcinati cu a fi ultima linie de aparare. Cu capitala Washington, D.C care este amenintata, este timpul sa va pregatiti si sa va folositi abilitatile unice pentru a face fata acestei noi amenintari.
Criza este cea mai urata perioada, dar...
Spre deosebire de orice inainte, The Division 2, ofera o reprezentare de 1:1 a orasului real Washington, D.C., facand lumea acestui joc mai autentica decat oricand. Harta jocului ofera vederi superbe ale reperelor, peisajelor naturale, cartierelor si locurile unde se ascund inamicii.

Ce va pregateste The Division 2?

Jocul The Division 2 va fi propulsata de o versiune actualizata a motorului Snowdrop. Un nou tip de realizari numit "Shields" va fi adaugat in joc. Castigarea acestora va debloca recompense speciale in The Divizia 2 cand va fi lansat.

Caracteristici produs:
  • Produs licentiat oficial
  • Varsta minima recomandata: 18 ani
Tom Clancys The Division 2 Washington Dc Edition Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Tom Clancys The Division 2 Washington Dc Edition Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Tom Clancys The Division 2 Washington Dc Edition Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.