Ubisoft Tom Clancys Rainbow Six Extraction PS5

239.98 lei (1 magazin)
Descrierea Produsului: Tom Clancy's Rainbow Six Extraction este un joc de shooter tactic la prima persoană cu unul până la trei jucători. Cunoștințele, cooperarea și o abordare tactică sunt cele mai bune arme ale tale. Adună-ți echipa de elită de operatori Rainbow Six pentru a lansa incursiuni în imprevizibilele zone de izolare și descoperă misterele din spatele amenințării extraterestre letale și în continuă evoluție Archæns. ...

Descriere


Ubisoft Tom Clancys Rainbow Six Extraction PS5

Descrierea Produsului:
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction este un joc de shooter tactic la prima persoană cu unul până la trei jucători. Cunoștințele, cooperarea și o abordare tactică sunt cele mai bune arme ale tale.

Adună-ți echipa de elită de operatori Rainbow Six pentru a lansa incursiuni în imprevizibilele zone de izolare și descoperă misterele din spatele amenințării extraterestre letale și în continuă evoluție Archæns.CONDUCEȚI OPERATORII DE ELITĂ RAINBOW SIX ÎN JOCUL COOPERATIV SAU SOLO

Alegeți dintre cei 18 operatori Rainbow Six care sunt cei mai bine adaptați pentru a supraviețui incursiunilor. Fiecare operator are un set specific de arme, gadgeturi și abilități pe care trebuie să le înveți și să le stăpânești.

Cu fiecare misiune îndeplinită, operatorul tău va crește în nivel, își va îmbunătăți statisticile și va avea acces la noi opțiuni de echipare și la avantaje puternice de luptă.RISCAȚI TOTUL ÎN ZONE DE IZOLARE IMPREVIZIBILE

Cu o selecție de 12 hărți cu un design unic, amplasate în patru regiuni din SUA, cu provocări generate procedural, inamici, infestări și o dificultate în creștere, pericolele sunt imprevizibile și în continuă evoluție.

Cu cât te duci mai adânc din sas în sas, cu atât mai bogate sunt recompensele, dar cu atât mai mari sunt riscurile cu care se va confrunta echipa ta. Cei care nu reușesc să ajungă la un punct de extracție își vor găsi operatorul MIA, făcându-i temporar indisponibili pentru misiunile viitoare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Tom Clancys Rainbow Six Extraction PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Tom Clancys Rainbow Six Extraction PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.