Ubisoft Tom Clancy S Ghost Recon Breakpoint Gold Edition Ps4

Ubisoft Tom Clancy S Ghost Recon Breakpoint Gold Edition Ps4
oferte de la
131.46 lei

(2 magazine)
Tom Clancy S Ghost Recon Breakpoint Gold Edition Ps4 Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition PS4 este un joc de tip shooter , lansat de Ubisoft , la data de 01.10.2019.  Varianta Gold Edition include jocul complet si The Year 1 Pass (care detine misiunea The Siren's Call, pachetul ,The Special Operation Force, doua aventuri imersive si deblocarea mai rapida a trei clase). Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint  este un shooter militar stabilit in ...

Descriere - Ubisoft Tom Clancy S Ghost Recon Breakpoint Gold Edition Ps4


Tom Clancy S Ghost Recon Breakpoint Gold Edition Ps4 Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint Gold Edition PS4 este un joc de tip shooter , lansat de Ubisoft , la data de 01.10.2019. 

Varianta Gold Edition include jocul complet si The Year 1 Pass (care detine misiunea The Siren's Call, pachetul ,The Special Operation Force, doua aventuri imersive si deblocarea mai rapida a trei clase).
Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint  este un shooter militar stabilit intr-o lume diversa, ostila si misterioasa, pe care o poti juca in intregime in modul single-player sau in co-op cu patru jucatori. Vatamati si fara sprijin, veti fi vanati de ex-Ghosts, trebuie sa lupti pentru a te supravietui in timp ce ai pierdut in Auroa. Alegeti aliantele potrivite si decideti cum sa eliminati cel mai dur si puternic inamic intalnit in seria Tom Clancy's Ghost Recon!

  • Intrați în pantofi unui soldat Spec Ops blocat în spatele liniilor de inamice în timp ce explorați o lume deschisă masiva lume.
  • Creati propriul stil de joc cu o mare varietate de clase, arme si echipamente.
  • Mentineți toate progresele și recompensele pe care le jucați, în campania single-player, co-op sau chiar PvP.
Tom Clancy S Ghost Recon Breakpoint Gold Edition Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Tom Clancy S Ghost Recon Breakpoint Gold Edition Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Tom Clancy S Ghost Recon Breakpoint Gold Edition Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.