Ubisoft Steep X Games Gold Edition Ps4

Ubisoft Steep X Games Gold Edition Ps4
oferte de la
96.16 lei

(2 magazine)
Călătoriti intr-o lume deschisă masivă a Alpilor și Alaska, stăpâniti opt sporturi extreme și duceti-va pentru aur în cadrul legendarului concurs de sporturi de iarnă: X Games! Jocul Steep X Games Gold Edition include jocul Base Base, din sezonul trecut, anul 1 și X Games Pass. Descoperiți lumea montană prin terenuri înzăpezite și cerul, plimbați-vă împreună cu prietenii și combinați sporturile pentru a crea cascadorii sălbatice, exprimați-vă creativitatea și ...

Descriere - Ubisoft Steep X Games Gold Edition Ps4


Călătoriti intr-o lume deschisă masivă a Alpilor și Alaska, stăpâniti opt sporturi extreme și duceti-va pentru aur în cadrul legendarului concurs de sporturi de iarnă: X Games! Jocul Steep X Games Gold Edition include jocul Base Base, din sezonul trecut, anul 1 și X Games Pass. Descoperiți lumea montană prin terenuri înzăpezite și cerul, plimbați-vă împreună cu prietenii și combinați sporturile pentru a crea cascadorii sălbatice, exprimați-vă creativitatea și folositi-va de abilitățile dvs. pentru a face trucuri nebunești și pentru a deveni o pictogramă de freestyle a jocurile X. Bucurați-vă de o mare varietate de adrenalină și de conținut distractiv alimentat în plus, cum ar fi Rockets Wings, modul de schi și snowboard cu tematică 90 și o gamă imensă de posibilități de personalizare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Steep X Games Gold Edition Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Steep X Games Gold Edition Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.