Ubisoft Space Junkies (VR) - PS4

de la 85.74 lei (6 magazine)
Un shooter arcade VR visceral, propulsat de jetpack. Accelerează prin arene multiplayer mortale in spațiu ostil, și confruntă-te in bătălii extreme! Conține: DIRTY BOWL Dacă ai crezut inainte că spațiul este ostil... asteaptă pană vei juca in Dirty Bowl! Moartea vine rapid și puternic din toate direcțiile in timp ce gonești și zbori prin Arene Orbitale (“Orenas”) create special pentru ucis și construite pentru a-ți da fiori! MULTIPLAYER PLIN DE ADRENALINĂ Acum ...

Descriere


Ubisoft Space Junkies (VR) - PS4

Un shooter arcade VR visceral, propulsat de jetpack. Accelerează prin arene multiplayer mortale in spațiu ostil, și confruntă-te in bătălii extreme!

Conține:
DIRTY BOWL
Dacă ai crezut inainte că spațiul este ostil... asteaptă pană vei juca in Dirty Bowl! Moartea vine rapid și puternic din toate direcțiile in timp ce gonești și zbori prin Arene Orbitale (“Orenas”) create special pentru ucis și construite pentru a-ți da fiori!
MULTIPLAYER PLIN DE ADRENALINĂ
Acum faci parte din tribul de elită al pistolarilor Spacers care se participă in lupte tip 2v2, 1v1, free-for-all și King Mode.
CUNOAȘTE-ȚI CORPUL
Fly at high velocity through immersive vertical battlespaces thanks to a unique navigation system, supported by Zboară cu viteză mare prin zone de luptă verticale imersive datorită unui sistem de navigație unic, datorită controller-ului DualShock 4 al lui Sony. Folosește pe deplin navigarea in 6 axe pentru o senzație unică imersivă cu ajutorul VR-ului.
NAVIGARE PRIN SPAȚIU INTEGRAL PRIN VR
Evită, ocolește și zboară prin tipuri ostile de spațiu și zone orbitale de luptă cu 360°! Atenția distributivă se comută pe verticală pe măsură ce adversarii vin către tine rapid, puternic, de sus de jos, din laterale și din spate!
VARIETATEA ARMELOR ESTE SECRETUL... MORȚIIS
Armele incredibile, de la Sunblasters la Bioguns, te lasă să folosești diferite unghiuri și ambele maini pentru a-ți urmări și dobori adversarii.
BUNĂ DRAGĂ, MĂ AUZIS
Sistemul audio complet distribuit in spațiu te va invălui complet in acest mediu imersiv.
NEMAIINTALNIT!
Legile ciudate și minunate ale fizicii micro-gravității sunt terenul tău de joacă virtual! De la reacții in lanț și fulgere dinamice pană la obiecte casabile, zona ta de luptă se va transforma in funcție de inputul tău! Data de lansare: 26.03.2019
Garantie Persoana Fizica: 0
Gen: Virtual Reality
Platforma: PS4
Limita de varsta: 18+
Greutate Colet: 0.2
Cod producator: UBI4080129

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Space Junkies (VR) - PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Space Junkies (VR) - PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.