Ubisoft South Park The Stick Of Truth Hd

91.90 lei (1 magazin)
South Park The Stick Of Truth Hd Ps4 South Park The Stick of Truth HD PS4  este un joc de tip  aventura RPG  lansat de  Ubisoft  la data de  04.03.2014 , fiind disponibil pe PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 si PS4. De la prodcuatorii serialului South Park vine aventura personajelor principale in aventura lor de a salva orasul  South Park .  Jocul te pune in pielea unui nou personaj,  The New Kid,  care va interactiona cu persoanjele din ...

Descriere


Ubisoft South Park The Stick Of Truth Hd

South Park The Stick Of Truth Hd Ps4

South Park The Stick of Truth HD PS4 este un joc de tip aventura RPG lansat de Ubisoft la data de 04.03.2014, fiind disponibil pe PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 si PS4.

De la prodcuatorii serialului South Park vine aventura personajelor principale in aventura lor de a salva orasul South Park
Jocul te pune in pielea unui nou personaj, The New Kid, care va interactiona cu persoanjele din seria South Park, precum Stan, Kyle, Cartman, Butters si Kenny. 

The Stick of Truth urmareste o aventura de tip medievala cu cavaleri si dragoni, unde personajul principal va fi obligat sa se inarmeze cu cel mai bun arsenal pentru a face fata adversarilor pe care ii va avea de infruntat in aventura sa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft South Park The Stick Of Truth Hd de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft South Park The Stick Of Truth Hd sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.