Ubisoft Riders Republic PS4

133.90 lei (1 magazin)
Descrierea Produsului: Precomandați Riders Republic și obțineți acces la: Pachetul Bunny care include: - Vopsea Rainbow Snowboard - Ținută drăguță de iepuraș - Blue Bunny Head Salt în RIDERS REPUBLIC ™ un teren de joacă multiplayer masiv! Faceți cunoștință și concurați cu alți jucători și călătoriți din greu cu o gamă interesantă de activități, cum ar fi biciclete, schi, snowboard, costum cu aripi și costum cu rachetă. Trăie ...

Descriere


Ubisoft Riders Republic PS4

Descrierea Produsului:Precomandați Riders Republic și obțineți acces la:Pachetul Bunny care include:

- Vopsea Rainbow Snowboard
- Ținută drăguță de iepuraș
- Blue Bunny HeadSalt în RIDERS REPUBLIC ™ un teren de joacă multiplayer masiv! Faceți cunoștință și concurați cu alți jucători și călătoriți din greu cu o gamă interesantă de activități, cum ar fi biciclete, schi, snowboard, costum cu aripi și costum cu rachetă.

Trăiește fantezia călărețului în timp ce călătorești liber într-o lume deschisă imensă și vibrantă, mizând mereu cu alți jucători din jurul tău. Scufundați-vă în parcurile naționale americane iconice, inclusiv Canionul Bryce, Valea Yosemite, Muntele Mamut ... toate zdrobite pentru a le distruge!

Faceți echipă cu prietenii dvs. și concurați într-o gamă largă de moduri multiplayer: simțiți-vă graba curselor de coborâre, dominați hărțile în competițiile de echipă vs echipă sau oferiți-i cea mai bună lovitură în cursele PvP în masă epică cu mai mult de 50 de jucători.Caracteristici cheie:

- Oriunde și ori de câte ori călăriți, vă veți găsi întotdeauna printre alți jucători. De la munți cu zăpadă la canioane aride, călătoriți prin unele dintre cele mai magnifice destinații de pe pământ: parcurile naționale americane.

- Bryce Canyon, Valea Yosemite, Parcul Sequoia, Zion, Canyonlands, Mammoth Mountain și Grand Teton au fost transpuse cu fidelitate și amestecate împreună pentru a crea cel mai unic și mai animat loc de joacă. Adunați-vă într-un centru social vibrant și întâlniți o comunitate sălbatică de colegi.

- Verificați-le abilitățile și aspectul, salutați-vă sau treceți mai depart, depinde de dvs.

on 4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Riders Republic PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Riders Republic PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.