Ubisoft Immortals Fenyx Rising PS4

de la 46.00 lei (2 magazine)
Descrierea Produsului: Trezește la viață marile aventuri mitologice Miza este chiar soarta lumii - ești ultima speranță a zeilor. Fii Fenyx, noul semizeu cu aripi, pornit să-i salveze pe zeii greci de un blestem sumbru. Luptă-te cu fiare mitologice, stăpânește legendarele puteri ale zeilor și învingându-l pe Typhon, cei mai înfricoșător dintre Titanii mitologiei grecești. O abordare nouă și inteligentă a genului de acți ...

Descriere


Ubisoft Immortals Fenyx Rising PS4

Descrierea Produsului:


Trezește la viață marile aventuri mitologice

Miza este chiar soarta lumii - ești ultima speranță a zeilor.

Fii Fenyx, noul semizeu cu aripi, pornit să-i salveze pe zeii greci de un blestem sumbru. Luptă-te cu fiare mitologice, stăpânește legendarele puteri ale zeilor și învingându-l pe Typhon, cei mai înfricoșător dintre Titanii mitologiei grecești.O abordare nouă și inteligentă a genului de acțiune în univers deschis, Immortals Fenyx Rising are dinamism, lupte și povești inspirate din mitologia greacă.

Zeii Olimpului te-au răsfățat cu daruri: aripile lui Dedal, sabia lui Ahile, arcul lui Ulise și altele.Dă piept cu inamici mitologici
Luptă-te cu fiare legendare, precum Ciclopul, Medusa sau Minotaurul, dar și cu eroi ca Ahile.

Explorează un univers stilizat
Descoperă o lumea fantastică, plină de viață și frumusețe.Sonda de eroism
Pune-ți mintea la contribuție și folosește-ți abilitățile speciale ca să rezolve enigme dificile sau ca să participe la lupta cu monștri boss, în care strategia e esențială.

Creează-ți o legendă
Adaptează aspectul personajului și descoperă noi armuri și echipamente inspirate din mitologia greacă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Immortals Fenyx Rising PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Immortals Fenyx Rising PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.