Ubisoft FAR CRY 6 YARA EDITION PlayStation 4

Bine ați venit la Yara, un paradis tropical înghețat în timp. În calitate de dictator al lui Yara, Anton Castillo intenționează să-și restabilească națiunea înapoi la gloria sa prin orice mijloace, cu fiul său, Diego, urmând pașii sângeroși ai săi. Regula lor opresivă a aprins o revoluție. ÎNSCRIEȚI-VĂ LA REVOLUȚIE Joacă ca Dani Rojas, un Yaran local și devii un luptător de gherilă pentru a-ți elibera națiunea. YARA TORN APART Luptă îm ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ubisoft FAR CRY 6 YARA EDITION PlayStation 4

Bine ați venit la Yara, un paradis tropical înghețat în timp. În calitate de dictator al lui Yara, Anton Castillo intenționează să-și restabilească națiunea înapoi la gloria sa prin orice mijloace, cu fiul său, Diego, urmând pașii sângeroși ai săi. Regula lor opresivă a aprins o revoluție.
ÎNSCRIEȚI-VĂ LA REVOLUȚIE


Joacă ca Dani Rojas, un Yaran local și devii un luptător de gherilă pentru a-ți elibera națiunea.
YARA TORN APART


Luptă împotriva trupelor lui Anton în cel mai mare loc de joacă Far Cry, până în prezent, pe jungle, plaje și Esperanza, capitala Yara.
GUERRILLA FIREPOWER


Angajați arme, vehicule și însoțitori de animale pentru a arde regimul nemilos al lui Anton pe pământ.
Offline single player


Multiplayer online (2 jucători). O abonament plătit pentru PlayStation Plus este necesar. Funcțiile online necesită un cont și sunt supuse condițiilor noastre de furnizare a serviciilor, a politicii noastre de confidențialitate și a politicii de confidențialitate a editorului de jocuri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft FAR CRY 6 YARA EDITION PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft FAR CRY 6 YARA EDITION PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.