Ubisoft FAR CRY 6 PlayStation 4

Bine ați venit la Yara, un paradis tropical înghețat în timp. În calitate de dictator al lui Yara, Anton Castillo intenționează să-și restabilească națiunea înapoi la gloria sa prin orice mijloace, cu fiul său, Diego, urmând pașii sângeroși ai săi. Oprimarea lor nemiloasă a aprins o revoluție. Lupta pentru libertate Joacă ca Dani Rojas, un Yaran local și devii un luptător de gherilă pentru eliberarea națiunii YARA TORN APART Luptați împotri ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ubisoft FAR CRY 6 PlayStation 4

Bine ați venit la Yara, un paradis tropical înghețat în timp. În calitate de dictator al lui Yara, Anton Castillo intenționează să-și restabilească națiunea înapoi la gloria sa prin orice mijloace, cu fiul său, Diego, urmând pașii sângeroși ai săi. Oprimarea lor nemiloasă a aprins o revoluție.
Lupta pentru libertate


Joacă ca Dani Rojas, un Yaran local și devii un luptător de gherilă pentru eliberarea națiunii
YARA TORN APART


Luptați împotriva trupelor lui Anton, în cel mai mare loc de joacă Far Cry, până în prezent, pe jungle, plaje și Esperanza, capitala orașului Yara
GUERRILLA FIREPOWER


Angajați arme, vehicule și Amigos, noile colanți pentru închiriere pentru a arde regimul tiranic la sol
Offline single player


Multiplayer online (2 jucători). O abonament plătit pentru PlayStation Plus este necesar. Funcțiile online necesită un cont și sunt supuse condițiilor noastre de furnizare a serviciilor, a politicii noastre de confidențialitate și a politicii de confidențialitate a editorului de jocuri.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft FAR CRY 6 PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft FAR CRY 6 PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.