Ubisoft Assassins Creed Valhalla PS5

Ubisoft Assassins Creed Valhalla PS5
oferte de la
249.00 lei

(3 magazine)
Descrierea Produsului:   Assassin's Creed Valhalla este un joc video de genul RPG de acțiune dezvoltat de Ubisoft Montreal și publicat de Ubisoft. Este al doisprezecelea joc din ramura principală, a douăzeci și doua lansare din seria Assassin's Creed și succesorul jocului Assassin's Creed Odyssey  Valhalla este stabilit în timpul invaziei vikingilor din Anglia, unde jucați rolul lui Eivor, un tânăr atacator viking.  Jocul se mândrește ...

Descriere - Ubisoft Assassins Creed Valhalla PS5


Descrierea Produsului:
  Assassin's Creed Valhalla este un joc video de genul RPG de acțiune dezvoltat de Ubisoft Montreal și publicat de Ubisoft. Este al doisprezecelea joc din ramura principală, a douăzeci și doua lansare din seria Assassin's Creed și succesorul jocului Assassin's Creed Odyssey  Valhalla este stabilit în timpul invaziei vikingilor din Anglia, unde jucați rolul lui Eivor, un tânăr atacator viking.  Jocul se mândrește cu o mulțime de adăugiri diferite în lumea sa deschisă masivă, împreună cu diferite moduri de luptă etc. De asemenea, păstrează o mulțime de caracteristici originale din titlurile anterioare Assassin’s Creed.

Lupta este, de asemenea, concepută pentru a vă oferi o experiență vikingă autentică. 

Explorați epoca întunecată a Angliei în timp ce vă invadați dușmanii, creșteți așezarea și vă construiți puterea politică. - Conduce raiduri vikinge epice împotriva trupelor și cetăților săsești. - Arme puternice cu două mâini și retrăiește stilul de luptă visceral al vikingilor. - Provocați-vă cu cea mai variată colecție de inamici din Assassin's Creed. - Modifică creșterea personajului tău cu fiecare alegere și croiește o cale spre glorie. - Explorați o lume deschisă a epocii întunecate, de la țărmurile Norvegiei până la regatele Angliei. - Personalizați-vă experiența crescând așezarea clanului.

Altii au mai cautat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Assassins Creed Valhalla PS5 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Assassins Creed Valhalla PS5 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.