Ubisoft Assassins Creed Odyssey + Origins Double Pack PlayStation 4

98.96 lei (1 magazin)
Participați la aventuri epice și explorați țări gigantice datorită acestui pachet dublu "Assassin’s Creed Odyssey + Assassin’s Creed Origins". Descoperiți secretele din spatele Marii Piramide și explorați Grecia antică, unde veți experimenta un mod complet nou de a lupta în timp ce abordați căutări memorabile. Scrieți propria "Odyssey" epică și deveniti un erou legendar grecesc în "Assassin's Creed Odyssey", o aventură inspirată în care trebuie să va forjati ...

Descriere


Ubisoft Assassins Creed Odyssey + Origins Double Pack PlayStation 4

Participați la aventuri epice și explorați țări gigantice datorită acestui pachet dublu "Assassin’s Creed Odyssey + Assassin’s Creed Origins". Descoperiți secretele din spatele Marii Piramide și explorați Grecia antică, unde veți experimenta un mod complet nou de a lupta în timp ce abordați căutări memorabile. Scrieți propria "Odyssey" epică și deveniti un erou legendar grecesc în "Assassin's Creed Odyssey", o aventură inspirată în care trebuie să va forjati destinul într-o lume în care orice alegere contează. Influențati modul în care istoria se desfășoară pe măsură ce descoperiti o lume bogată și în continuă schimbare, modelată de deciziile dvs.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Assassins Creed Odyssey + Origins Double Pack PlayStation 4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Assassins Creed Odyssey + Origins Double Pack PlayStation 4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.