UAG Plasma iPhone 11 Cobalt

155,00 lei (1 magazin)
Accesibilitate Cu butoane tactile supradimensionate, porturi generoase si un design low profile care aluneca usor din buzunar, accesul este intotdeauna usor. Brand compatibil Apple Caracteristici Carcasele UAG sunt in conformitate cu standardele militare MIL-STD 810G-516.6 pentru a rezista loviturilor inevitabile si socurilor datorate unui stil de viata extrem, activ. Compatibila cu Apple Pay si Fast Wireless Charging. Compatibilitate ...

Descriere


UAG Plasma iPhone 11 Cobalt

Accesibilitate Cu butoane tactile supradimensionate, porturi generoase si un design low profile care aluneca usor din buzunar, accesul este intotdeauna usor.
Brand compatibil Apple
Caracteristici Carcasele UAG sunt in conformitate cu standardele militare MIL-STD 810G-516.6 pentru a rezista loviturilor inevitabile si socurilor datorate unui stil de viata extrem, activ. Compatibila cu Apple Pay si Fast Wireless Charging.
Compatibilitate iPhone 11
Constructie Carcasele Composite sunt formate dintr-un dublu strat de protectie, alcatuit dintr-un invelis exterior dur si un strat siliconat la interior, pentru o mai mare rezistenta la impact.
Culori disponibile Albastru
Design Slim si modern
Material Plastic
Tip produs Carcasa

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul UAG Plasma iPhone 11 Cobalt de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru UAG Plasma iPhone 11 Cobalt sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.