UAG Carcasa Monarch Samsung Galaxy S9 Black

Inspirate din domeniul militar, UAG (Urban Armor Gear) ofera posesorilor de Samsung Galaxy S9 carcase usoare cu un nivel ridicat de protectie militara impotriva socurilor* si cazaturilor. Seria Monarch este cel mai nou produs si poate cel mai protectiv din lume, la aceasta ora. Daca majoritatea carcaselor sunt construite din 2, poate 3 straturi protective, carcasele UAG Monarch pentru Galaxy S9 au 5 astfel de straturi, toate confectionate din materiale premium. In ceea ce priveste sta ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


UAG Carcasa Monarch Samsung Galaxy S9 Black

Inspirate din domeniul militar, UAG (Urban Armor Gear) ofera posesorilor de Samsung Galaxy S9 carcase usoare cu un nivel ridicat de protectie militara impotriva socurilor* si cazaturilor. Seria Monarch este cel mai nou produs si poate cel mai protectiv din lume, la aceasta ora. Daca majoritatea carcaselor sunt construite din 2, poate 3 straturi protective, carcasele UAG Monarch pentru Galaxy S9 au 5 astfel de straturi, toate confectionate din materiale premium. In ceea ce priveste standardele militare de protectie ce au facut ca husele UAG sa fie atat de populare, Monarch indeplineste dublul acestor standarde, devenind astfel aproape indestructibila. Pe langa materialele de calitate folosite si standardele ridicate, peste media normala, design-ul cu aspect militar al acestor carcase contribuie la pachetul complet de protectie oferit de Monarch!

* MIL-STD 810 este o certificare US Military aplicata echipamentelor care pot rezista in conditii extreme. Desi este acordata in mod normal aplicatiilor militare, aceasta certificare este oferita si unui numar de produse comerciale, care tind catre aceleasi standarde de protectie, durabilitate si robustete. Carcasele Monarch depasesc aceste standarde! 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul UAG Carcasa Monarch Samsung Galaxy S9 Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru UAG Carcasa Monarch Samsung Galaxy S9 Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.