Tyco 3243L

Descrierea produsului   Imagine Full HD Condițiile confortabile pentru munca și utilizarea multimedia vor fi asigurate de un monitor cu rezoluție Full HD. Este o soluție aproape universală care permite lucrări de birou confortabile, precum și lucrări grafice sau de design. Rezoluția Full HD (1920x1080) este, de asemenea, perfectă pentru jocuri și vizionarea de filme.   Format 16: 9 Este un monitor cu cel mai univers ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Tyco 3243L

Descrierea produsului

 
Imagine Full HD

Condițiile confortabile pentru munca și utilizarea multimedia vor fi asigurate de un monitor cu rezoluție Full HD. Este o soluție aproape universală care permite lucrări de birou confortabile, precum și lucrări grafice sau de design. Rezoluția Full HD (1920x1080) este, de asemenea, perfectă pentru jocuri și vizionarea de filme.

 
Format 16: 9

Este un monitor cu cel mai universal format 16: 9, care este foarte des ales atât pentru lucru cât și pentru aplicații multimedia. Forma ecranului larg al ecranului oferă un spațiu optim de lucru și este, de asemenea, potrivită pentru jocuri și vizionarea de filme.

 
Calitate ridicată a imaginii datorită matricei TN

Jucați producții de top fără să vă faceți griji cu privire la reacțiile târzii. Matricea TN asigură un timp de reacție rapid și fără efect de murdărie. Un monitor cu matrice TN va funcționa atât pe biroul jucătorului, cât și în birou.

 
Rata de reîmprospătare la 60 Hz

Oferiți-vă condiții optime pentru muncă și divertisment. Un monitor cu o rată de reîmprospătare de 60 Hz este o alegere aproape universală - o astfel de frecvență nu vă obosește ochii și este utilizată în marea majoritate a monitoarelor de computer.

 
Timp de răspuns de 8 ms

Monitorul cu timp de răspuns de 8 ms este perfect pentru majoritatea aplicațiilor. Îl puteți folosi atât pentru jocuri, cât și pentru vizionarea de filme și pentru muncă. Este o soluție universală care nu vă încordează ochii și, în același timp, rămâne accesibilă.

 
Operare convenabilă prin atingere

Operați computerul exact așa cum doriți: cu mouse-ul sau prin atingere. Acest model de monitor oferă funcționare tactilă, ceea ce vă oferă funcționalități suplimentare care pot fi utile în timpul lucrului și în multe alte situații. Mai multe programe și aplicații vor fi mai ușor de utilizat ca niciodată.

 
Economisiți spațiu utilizând opțiunea de montare pe perete

Puteți pune monitorul pe un birou, dar îl puteți agăța și pe perete pentru un pic mai mult spațiu pe blat. Acest model de monitor este montabil pe perete și este conform cu standardul VESA.

 
  • Un monitor capacitiv proiectat de 32 de inci
  • Dotyk proiectat capacitiv
  • Rezoluție FullHD
  • Luminozitate 425 cd / m2
  • Contrast 3000: 1
  • Timpul de răspuns al matricei este de 8 ms
  • Panel typu TFT
  • Format 16: 9

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tyco 3243L de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tyco 3243L sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.