Turtle Beach TBS-3345-02

de la 62.03 lei (4 magazine)
Design peste urechi Dovedit si cel mai popular design al castilor pentru jucatori. Dimensiunea optima a castilor si finisajul moale fac castile sa se potriveasca perfect pe loc si nu provoaca disconfort chiar si in timpul jocului pe termen lung. Diametrul mare al driverelor de inalta clasa asigura reproducerea perfecta a sunetelor. Conectivitate prin cablu Castile cu fir vor oferi o calitate excelenta a sunetului fara intarziere si distorsiuni. Lungimea optima ...

Descriere


Turtle Beach TBS-3345-02

Design peste urechi

Dovedit si cel mai popular design al castilor pentru jucatori. Dimensiunea optima a castilor si finisajul moale fac castile sa se potriveasca perfect pe loc si nu provoaca disconfort chiar si in timpul jocului pe termen lung. Diametrul mare al driverelor de inalta clasa asigura reproducerea perfecta a sunetelor.

Conectivitate prin cablu

Castile cu fir vor oferi o calitate excelenta a sunetului fara intarziere si distorsiuni. Lungimea optima a cablului si calitatea inalta a fabricarii sale asigura confortul in timpul jocului. Castile cu fir sunt intotdeauna pregatite - pur si simplu conectati-le.

Mini jack de 3,5 mm

Castile sunt echipate cu un conector Mini Jack universal de 3,5 mm, utilizat in mod obisnuit, astfel incat pot fi conectate la mai multe dispozitive diferite fara a fi nevoie de adaptoare.

Diafragma de 40 mm

Nu fara motiv, marea majoritate a castilor pentru jocuri ofera drivere de 40 mm. Diafragmele de acest diametru vor asigura reproducerea realista a sunetelor fara distorsiuni si bas profund. Aceasta dimensiune a driverelor nu afecteaza volumul castilor, astfel incat designul ramane usor si confortabil.

Microfon cu banda

Un microfon cu banda este cea mai comuna optiune in castile de jocuri. Acest design asigura confortul de utilizare si capacitatea de a regla pozitia microfonului la preferintele utilizatorului. Jocul online va fi si mai confortabil si fiecare comentariu va fi inregistrat fara zgomot si distorsiuni.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Turtle Beach TBS-3345-02 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Turtle Beach TBS-3345-02 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.